Хамелеон

Ürün ve servisler
Haberler

Максим Баранцев
17 Eylül 2025
İyi akşamlar, buraya sık sık sıvı almaya geliyorum.Personel memnun, her zaman geniş bir ürün yelpazesinin seçiminde yardımcı oluyor ve ayrıca yanılmamak için bir seçim öneriyor, kaç kez denemeyi teklif ettiler ve tadı yanılmadılar.İndirimler, yarışmalar ve puanlı bir kart bizi memnun ediyor, müşterileri memnun ettiğiniz için çok teşekkür ederim.😊
Андрей Стариков
29 Ağustos 2025
Bu vape mağazasına girdim — izlenimim iyi kaldı. Kibar ve yeterli personel, hiçbir şey empoze etmiyorlar, modeller arasındaki farkı sakince açıkladılar, bütçeme göre seçmeye yardımcı oldular. Ürün yelpazesi iyi - hem sıvılar hem de cihazlar, her şey yolunda. Fiyatlar, özellikle kalite göz önüne alındığında yeterlidir. Genel olarak - rahat, temiz, bodrum katındaki gibi değil. Tekrar geleceğim.
dizel
7 Eylül 2025
İyi personel, kültürlü, her zaman ortaktır veya size söyleyecektir, hizmetin en üst düzeyde olduğunu, malların mevcudiyeti her zaman büyüktür, her zevke ve renge göre seçim yapabilirsiniz, malların kalitesi de mükemmel bir seviyede, ilk kez gelmiyorum, hiç evlenmedim, her şey yolunda, tavsiye ederim
Маргарита
7 Ekim 2025
Şimdi ben sizin daimi Kliniğinizim ☺️ sürekli olarak en sevdiğim sıvıyı aramaktan yoruldum, ya stokta yok ya da çok küçük tatların seçimi . Chameleon'u ilk ziyaret ettiğimde, çok havalı personel, kibar, iyi huylu adamlar da ürün yelpazesinden şaşkına döndüm. Şimdi sadece burada ve herkese tavsiye ediyorum
Александр Мурунов
6 Eylül 2025
Sürekli güncellenen ve aynı zamanda uygun fiyatlarla çok geniş bir ürün yelpazesi Her zaman size söyleyecek, yardım edecek, tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu seçecek personele özel teşekkürler Ayrıca sosyal ağlarda sürekli ürün çekilişleri
Ksenya Alekseevna
29 Ağustos 2025
Her zevke uygun ve en önemlisi uygun fiyatlarla çok çeşitli harika bir mağaza! Çalışanlar yetkindir ve seçim konusunda her zaman yardımcı olacaktır! Bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim! Birkaç yıldır sadece orada ürün satın alıyorum ve hiç pişman olmadım!👍🏻
Яна
26 Kasım 2025
Chameleon'dan düzenli olarak tek kullanımlık cihazlar satın alıyorum - her zaman mükemmel kalite ve harika bir seçim. Satıcılar size zamanında neyi almanın daha iyi olduğunu söyleyecekler ve zevke karar vermenize yardımcı olacaklar. Mağaza uygun ve fiyatlar yeterli. Tavsiye ederim!
Даниил Балдин
21 Eylül 2025
Bu yer sadece olumlu duygular, her zevke uygun birçok farklı sıvı ve çok çeşitli çiğneme tütünü bırakıyor. Danışmanlar her zaman size herhangi bir ürün seçiminde size rehberlik edecek ve yardımcı olacak, her zaman gülümseyecekler) Burayı tekrar tekrar ziyaret ettim ve ziyaret edeceğim
динар саиров
14 Kasım 2025
Geçenlerde bu vape mağazasını ziyaret ettim ve hoş bir şekilde şaşırdım. Sadece satıcıların değil, kalifiye uzmanların burada çalıştığını hemen fark ettim. Ayrı ayrı saflığı ve hoş atmosferi not etmek istiyorum. Her şey yolunda. Aradığım her şeyi buldum.
Екатерина Соболевва
bugün sigara içmeye gittik, adamın açıkladığı gibi çok beğendik, annem ve ben her ay sigara içmeye bukalemuna gidiyoruz❤️ personel çok hoş🥰 öneriyorum
Aleksandra Gordukal
17 Eylül 2025
Harika bir mağaza. Her zaman düzenli olarak güncellenen geniş bir ürün yelpazesi sunulur, yenilikler ortaya çıkar. Ürünlere her zaman rehberlik edecek ve rehberlik edecek kibar danışmanlar. Ürünü seçtiğiniz için Alexandra'ya çok teşekkür ederim️️
сашок
5 Aralık 2025
Uzun zamandır kaliteli vaping ürünlerine sahip güvenilir bir mağaza arıyordum ve Bukalemun Vape Mağazasını harika bir seçim buldum! Mağazada her zaman geniş bir ürün yelpazesi vardır: temel cihazlardan nadir ve orijinal sıvılara kadar. Fiyatlar yeterlidir, genellikle promosyonlar ve indirimler vardır.
Аленка Майева
5 Eylül 2025
Her zaman sadece bu mağazadan sıvı ve kartuş satın alıyorum, her zevke uygun çok çeşitli sıvılar, çok iyi danışmanlar her zaman seçime yardımcı oluyor
Анастасия
11 Kasım 2025
Çok geniş bir ürün yelpazesi, danışmanlar işlerini bir patlama ile biliyorlar ve en büyük soruyu bile cevaplayacaklar ve yardım edecekler! chmz'deki ilk bukalemunun açılışından bu yana, sadece burada satın alıyoruz
Владимир Попов
5 Eylül 2025
Sık sık burada sıvı ve kartuşlar alıyorum. Her zaman her şey stokta, çok geniş bir ürün yelpazesi, seçilecek çok şey var. Satıcılar çok yetkindir ve seçim konusunda her zaman yardımcı olacaktır
максим кошкарёв
29 Ağustos 2025
Şık bir mağaza, her zaman çok çeşitli sıvılar ve güç, her zaman yardım edecek, açıklayacak ve önerecek nazik ve duyarlı satıcılar
Данила Савельев
20 Mayıs 2025
Chameleon'dan Vsevolod'a çok teşekkür ederim - mükemmel Fumo'yu bulmanıza yardım ettim! Her şeyi empoze etmeden net bir şekilde açıkladı, cihaz% 100 memnun. Fiyatlar yeterli, hizmet aynı seviyede. Tavsiye ederim – en iyi mağaza!
King King174
30 Ağustos 2025
Kaliteli bir ürün yelpazesine sahip iyi bir mağaza ve ürün yelpazesinde birçok özel yenilik var. Kibar ve nazik personel
Славик Муллакаев
1 Eylül 2025
Satın almaktan çok memnunum! Mağaza, her zevke uygun çok çeşitli cihazlar ve sıvılar sunmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim!
Матвей В.
1 Eylül 2025
mükemmel bir vape mağazası, çok çeşitli sıvılar ve tek kullanımlık cihazlar, her zaman yardımcı olacak mükemmel danışmanlar, iyi fiyatlar!
Радмир Расимович
13 Eylül 2025
Revived74
15 Eylül 2025
Hizmet her zaman zirvededir, çok çeşitli, uygun fiyatlar, en kibar ve bilgili danışmanlar!
Роман Белов
23 Eylül 2025
İyi bir mağaza, hoş hizmet, mallar pahalı değil, her zevke uygun bir seçim. İlk kez satın almıyorum, her zaman memnunum
Дмитрий Харламов
29 Ağustos 2025
Bu mağazadan birkaç yıldır satın alıyorum, her zaman stokta, çok kaliteli ürünler var. Personelin işi zirvede!
Тимур С.
30 Ağustos 2025
Havalı bir yer, geniş bir ürün yelpazesi, her şeyi beğendim, yaratıcı ve rahat bir şekilde içeceklerle icat edildi, fiyatları bükmüyorlar Mallar sağlam
Ира Плотникова
5 Eylül 2025
Harika mağaza, kibar personel. Her zaman çok çeşitli tek kullanımlık cihazlar ve sıvılar. Tavsiye ederim
Kavabanga 174rus
30 Ağustos 2025
Harika bir vape mağazası.Burada buharlaştırıcılar, bulamaçlar, bazen kömürle tütün satın alıyorum.Çalışanlar her zaman size yardım edip etmeyeceklerini söyleyecektir
LiS
Iyi vape Shop üzerinde yer alan! Geniş bir ürün yelpazesi, yetkili personel, güzel fiyat.
Ёдгор Исмоилов
29 Ağustos 2025
Kabul edilebilir değerlere sahip harika bir mağaza, duyarlı danışmanlar, çok çeşitli her zaman stokta
Александра Мурунова
5 Eylül 2025
Bu mağazaya birkaç kez gittim, danışmanların yaklaşımını beğendim. Özenli, cana yakın, okuryazar. Tütünden organizasyonlara kadar geniş bir seçim.
Алена Ильченко
18 Eylül 2025
Bölgedeki en iyi tütün dükkanı, birkaç yıldır onlara gidiyorum malların servisi ve kalitesi her zaman zirvede!
Светлана
Çok çeşitli ürünler. Harika hizmet. Çocuklar ve liderlik aferin.
Арина
5 Ekim 2025
Harika bir mağaza, çok çeşitli ürünler ve hoş personel. Sadece buradan satın alıyorum, her zaman heyecanlıyım.
Анастасия Халезова
29 Ağustos 2025
Sadece bukalemundan satın alıyorum, mükemmel çalışanlar, size her zaman hangi ürünün daha uygun olacağını söyleyecekler, çok sabırlı ve kibar, birkaç yıldır oraya gidiyorum ve çıtayı yüksek tuttuklarını söyleyebilirim.
Валерий Смирнов
8 Eylül 2025
harika bir mağaza, birinci sınıf hizmet, satın aldığım ilk gün değil, kalite de aynı seviyede)
виктория латыпова
11 Kasım 2025
Açılışımdan beri sadece buraya gidiyorum, tüm danışmanlar kibar, çalışkan ve her zaman benim için malları seçiyorlar. 💓 Malların kalitesi asla başarısız olmadı!
Никита О.
6 Eylül 2025
İyi mağaza, geniş ürün yelpazesi. Bir sadakat sistemi var. Yetkin personel.
екатерина в.
8 Eylül 2025
Çok kibar personel, her şeyi çok beğendim, çok geniş bir ürün yelpazesi, daha sık gideceğim❤️
Leeroy_Smit
29 Ağustos 2025
Sistemler için çok geniş bir sıvı yelpazesi var, henüz hiçbir yerde böyle büyük bir seçim görmedim.Çok iyi adamlar işe yarıyor, her zaman hem cihaza hem de sıvıların seçimine yardımcı olacaklar ve onlara rehberlik edecekler.Hemen onlara uğramanızı tavsiye ederim
joker
29 Ağustos 2025
Chmz için en iyi vape mağazasını her zaman burada satın alıyorum, burada çok cana yakın personel her zaman yardımcı olacak ve size neyin daha iyi alınacağını söyleyecektir
Царь
30 Ağustos 2025
Mükemmel vape dükkanı, güler yüzlü personel her zaman size en iyi seçimi söyleyecektir
Вика
11 Eylül 2025
Çelyabinsk'teki en iyi mağaza! Her zaman çok çeşitli, fiyatlar diğerlerinden daha düşük. Ve en önemlisi, yetkin danışmanlar, özellikle Vlad'lar)
дмитрий с.
29 Ağustos 2025
Uygun fiyatlar, iyi ürün yelpazesi, kaliteli mallar ve lezzetli fiyatlar! Herkese tavsiye ederim!
Никита Усольцев
5 Ekim 2025
Harika bir mağaza, sık sık içeri giriyorum, uygun bir konum ve harika personel her zaman yardımcı olacak ve size her şeyi anlatacak, çok sempatik!
Константин Зуенко
11 Kasım 2025
Geniş seçim, havalı personel ve uygun konum
Федор
5 Eylül 2025
Güzel dükkan, evin yanında, geniş seçim, güler yüzlü personel
Hector Sorokin
3 Eylül 2025
Mükemmel mağaza, işlerini bilen harika satıcılar, nazik ve kolay iletişim
Азиз Умаралиев
29 Ağustos 2025
Mağazaya büyük teşekkürler, danışmanlar girişken, herkes size nasıl ihtiyacınız olduğunu söyleyecekler, kendilerinden başka bir şey tavsiye edecekler, dürüst olmak gerekirse bomba
jczesarX
29 Ağustos 2025
Uygun mağaza, satıcılar aferin, mükemmel çalışıyorlar, size söyleyecekler ve söyleyecekler, tavsiye ederim!
Дианка Борисова
2 Eylül 2025
Kibar çalışanlar, iyi ürün yelpazesi, en sevdiğim mağaza.