Toshkent Tibbiy Diagnostika 24/7

25 Haziran 2024
Zor
Дианам Аубакирова
18 Aralık 2025
Kibar ve iyi personel, kısa bekleme süresi, sıra minimum, hızlı ve acısız, testler uzun sürmeden sonra çıktı. Herkesten memnunum
Любовь Бугаенко
16 Ağustos 2025
Sabah 7'de test yaptırmaya geldim. Saat 7: 15'te çoktan çıktı. Kasadaki ve resepsiyondaki laboratuvar teknisyeni Zulya ve kızlar çok nazik, kibarlar. Sıra yoktu. Sonuçları bekliyorum şimdi doktor, sonuçların güvenilirliğine atıfta bulunarak kliniğe tavsiyede bulundu
穆拉德 伊瑟马弋洛夫
30 Ocak 2025
Mükemmel operasyonel çalışma - her şey net, hızlı ve uygun fiyatlarla. Personel kibar ve profesyonel, test sonuçları zamanında hazırdı. Hizmetten çok memnunum, kesinlikle tekrar iletişime geçeceğim!
С
Светлана Э.
6 Aralık 2024
Uygun konum! Hızlı ve kaliteli test sonuçları! 24 saat çalışma programı! Nitelikli uzmanlar! Güler yüzlü personel!
Дарья Гришанина
19 Ağustos 2024
Ekipman, bakım hızı, temizlik - her şey süper Tanı merkezi tanıdık bir doktor tarafından önerildi, bu yüzden güven var Tek dezavantajı: prosedüreldeki kızlardan birinin komuta tonu
Тимур Федоренко
15 Ekim 2024
Harika laboratuvar! Her zaman temiz, iyi doğru personel. Kan alma hemşireleri gerçek profesyonellerdir - pratikte bir enjeksiyon fark edemezsiniz. Böyle devam et!
Р
Рустем А
18 Eylül 2025
Bu merkez hakkında bir şiir yazardım. Ama kısa olacağım, kibar personel, hizmet açık, şikayetim yok. Eğer birdenbire ihtiyaç duyulursa oraya tekrar gideceğim. Herkese sağlık!
Nodya
26 Kasım 2024
Ultrasona geldim, uzist çok yetkin ve deneyimli, herkese tavsiye ediyorum, sıra yok, resepsiyonlar kibar
Алик Кенжаев
18 Mayıs 2025
Kayıt bürosundaki korkunç personel, genç kızlar ve bu kadar önemli olanlar, bazen cep telefonlarını bir kenara çekerek sıradan ölümlülere değerli zamanlarını ayırmaya tenezzül edene kadar onları birkaç dakika beklemeniz gerekir. Ttd'nin yönetimi, lütfen harekete geçin, uzun yıllara dayanan itibarınızı bozmayın.
Natalia Deeva
29 Ağustos 2025
Çok çeşitli analizler ve sonucu bot aracılığıyla elde etmek uygundur. Fiyatlar hemotest'ten daha yüksektir. AMA!!! Hemşire bugün damarımdan kan alıyordu, şırıngaya hava girdi ve DAMARIMA hava sürdü!!! Bu hiç normal mi??? Ya hava embolisi başlasaydım? Sonra yarım gün gergindim. Bir daha asla gitmeyeceğim.
И
Ирина Автухова
17 Ocak 2025
Bu laboratuvar ağını çok seviyorum ama özellikle bu bir şeye girmedi, eve daha yakın ve onu teslim etmeye karar verdiler. Klinik küçük ve çok sayıda insan var, bu duygudan devlet kliniğinde teslim olduğum hissine kapıldım. Ayrıca, tüm laboratuvarların son derece şaşırtan kendi müşteri tabanı vardır. Ama aksi takdirde her şey yolunda
Камола Охунжонова
4 Ocak 2025
Hemşireler deneyimsiz ve personel kaba. Sadece 3 denemede çocuğun damarına girdik, biz ise bozulmuş sinirler ve patlamış bir damarla kaldık. Çok fazla strese katlanmak zorunda kaldım, bu yüzden bahanelerle de kavga ediyorlar. Bir daha oraya gitmeyeceğiz
Талифа
28 Ekim 2025
Personel çok iyi, hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Ancak giriş biraz gizli olduğu için hemen yönlendirilemedim.
Н
Наталья Фроловская
10 Kasım 2025
Çok beğendim. Personel cana yakın. İndirimler geçerlidir. Birçok doktor onlardan test veya ultrason getirmelerini ister.
М
Мади Амир
14 Temmuz 2024
Güzel laboratuvar. Testler sabah 7'den itibaren yapılabilir. Hisse senetleri var. Örneğin, sabah 19.00'dan sabah 7'ye kadar tiroid bezinin ultrasonunu ücretsiz olarak yaptırmak mümkündü. Kan testleri sabah 7'de yapıldı ve sonuçlar saat 15.00 gibi erken bir tarihte hazırdı.
Alex Fibir
4 Haziran 2024
Hoş ve yetkin personel, acısız bir şekilde testler alacaklar, ödeme yapıldıktan sonra bot aracılığıyla ve çıktıda verecekler! Herkese sağlık! Tavsiye ederim!
Ж
Жансая С
29 Eylül 2025
Yorumlar iyi, ama acilen geldim, değişim gibi beni kabul etmediler ve doktor ofiste oturuyordu müzik dinliyordu
Dilyora Rasulkulova
12 Kasım 2024
İyi bir klinik, her şey hızlı ve verimli, fiyatlar da pahalı değil, ilk ziyaretiniz için indirimler bile var. Cevaplar telgrafla hemen alınabilir, tarayıcı seçeneği değil elektronik, bu benim için önemli. Peki, şubede analizlerin olmadığı bir eksi var, ana şubede var
Ж
Жамшид Мирзаев
13 Ağustos 2024
👍🏻Her şeyden önce, servis ve teşhis için en iyi hizmeti beğendim, herkese tavsiye ediyorum ve orada da genel bir kan analını alıyorum ve sahr için ücretsiz alıyorlar
Sapog Lenina
10 Nisan 2025
Fiyat için çok uygun bir şekilde kontroller yapabilir, birkaç kez kontroller yapabilirsiniz, her şey steril ve profesyoneldir
Диёра .
24 Ekim 2024
2021'den beri hizmetlerini kullandığım kliniğe teşekkür sözleri. Yüksek nitelikler ve özenli tutum için
Лара Иванова
9 Eylül 2023
Fiyatlar makul, testlerin kalitesi az çok doğru, personel kibar, sonucu uzaktan elde etmek mümkün! Şube: Büyük İpak Yuli 139
М
Мунира Джумаева
19 Eylül 2025
Burada periyodik olarak testler yapıyorum, resepsiyondaki kızlar çok cana yakınlar
Askar Karimov
12 Mayıs 2025
Sık sık testleri geçiyoruz. Pazar günü indirimler ve başka testler yaparsanız ücretsiz tam kan testi vardır.
Лейла Г.
25 Temmuz 2024
Çok kibar personel, çabucak sonuç aldım. Promosyonla ilgili hizmetler var.
Р
Р Т
15 Ağustos 2024
Hızlı ve verimli bir şekilde, çalışanlar aferin herkese makul fiyatları tavsiye ederim
Мариюшка
8 Haziran 2023
Onlardan testler aldım.Cevaplar hızlı çıkıyor.Her şey temiz, steril ve profesyoneldir.
L
Louisa Angelina Mir
29 Aralık 2025
Laboratuvar iyidir, ultrason da normdur Fiyatlar kabul edilebilir, normların servisi
Alexxx Alexxx
20 Eylül 2025
İkamet yerinde normal laboratuvar. Fiyatlar diğerlerinden daha yüksek değil
Diyora Baybulatova
22 Temmuz 2024
Bütün ailemle testleri sadece burada geçiyoruz. Özellikle çocuklar oradan hoşlanıyor, testleri geçtikten sonra harika çıkartmalar alıyorlar
Камила Саидибрагимова
20 Haziran 2024
İyi klinik, kibar personel. Uygun fiyatlar ve hafta sonları promosyonlar. Tavsiye ederim!
Антонина Федосеева
10 Temmuz 2024
Harika klinikler,çabuk, stressiz, her şey yüzde yüz için ayarlandı
Геннадий Строковский
26 Ocak 2024
Normal bir yer. Mütevazı ve iş açısından. Yeterince insan vardı, ama her şey şaşırtıcı derecede çok hızlı ve kolay bir şekilde yapıldı. Teşekkür ederiz!
З
зийода байситева
24 Mayıs 2024
Personel çok kibar, uygun, doğru analizler, promosyonlar
Ш
Шерзодбек Тошпулатов
19 Temmuz 2024
Günün her saati çalışıyorlar. Promosyonlar ve ücretsiz analizler var. Taşkent'te birkaç şube bulunmaktadır. Bir web sitesi var ve fiyatlar orada listeleniyor. Sınıf.
O
Obida Xasanova
15 Ekim 2024
Çok kibar personel, temiz ve düzenli
Татьяна Афонина
13 Ekim 2023
Çok kibar ve yetkin personel. Temiz ve hızlı
Шамахмудова Сами
Kibar bir resepsiyonist değil, soruları cevaplamıyorlar ve Mirzo uluğbek şubesine zar zor ulaştılar. GENÇ ADAM HİÇBİR ŞEYİ BİLMİYOR VE instagram için gönderiyor, tartıştığı gibi daha fazlasını istedi!!
Nasiba Mirzoodilova
Uzun yıllardır TTD laboratuvarına başvuruyorum - hizmet kalitesinden çok memnunum. Personel kibar ve temizdir, her şeyi sakince ve anlaşılır bir şekilde açıklarlar. Testlerin örneklenmesi hızlı ve ağrısızdır. Sonuçlar vaat edilen sürede her zaman hazırdır, her şey açık ve net bir şekilde düzenlenmiştir. Oda temiz ve rahattır. Profesyonelliğiniz ve hastalara karşı sorumlu tutumunuz için teşekkür ederiz!
Дилита Дилита
27 Ağustos 2025
Uygun 24 saat açık Size iyi şanslar Tedavi odasının hizmetlerinin tercihen doktorun yönlendirmesi olmadan düzenlenmesini bekliyoruz. Teşekkür ederiz!
А
Александра Иванова
15 Nisan 2025
İyi yer,kibar personel
Х
Хамдамова Одила
19 Kasım 2025
Birkaç kez oldu Her şey yolunda. Paylaşımları oluyor, bu da sevindirici
Аннэт
26 Ocak 2024
Her zaman burada kan bağışı yapıyoruz, günün her saati çalışmaları uygun ve Pazar günleri indirimler yapılıyor
F
Fotimabonu Abdujabborova
3 Aralık 2025
Burada çok iyi hizmet var
Диана Юнусова
Bir yer bulmak çok uygun. Hafta sonu indirimleri. Çok teşekkür ederim ☺️
И
Илья М.
28 Kasım 2024
Hızlı, uygun, fiyatlar makul.