Julien Gastro

sergey soloviev
20 Temmuz 2024
Fransız ruhuyla yeni kafe. Garsonlar aferin - tüm Kişinev dillerini sakince konuşuyorlar. İncelemelere karşı çok hassaslar. Sosun biraz acı olduğunu söyledi, iltifat olarak bir dilim kek aldım Ve evet, pazarlama çok komik. Garsonlar sürekli şefin büyükannesi hakkında hikayeler anlatırlar.
Dmitrii S.
17 Temmuz 2024
Belirsiz bir kurum, mutfak ve yemek seçimi 4 puandan yüksek değildir. Yemeklerin pişirme kalitesi 3-4'tür. Kurum özgünlüğü ve sıradışı atmosferi ile kazanıyor
Екатерина Холод
1 Mart 2023
ilginç bir mutfağı olan çok güzel bir yer ama partiler için çalma listesini değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim, bu yüzden her şey yolunda
Игорь
4 Ağustos 2024
Harika restoran servis ve yemek ! Tavsiye ederim
Irina
26 Ekim 2023
personel çok cana yakın, atmosfer Fransız)) yemekler lezzetli, şef büyüleyici!!!
Маргарита А.
14 Ağustos 2023
Verandayı ayırttık, içeriye diktik. Kısaca 8 ay önce, burası Kişinev'deki en iyi yerlerden biriydi. Şimdi bu çılgın paralar için dibe vuruyor. Hizmet «ihtiyacın var, kendin al" seviyesindedir. Kendileri ete yaklaşana ve göstermeye başlayana kadar eti göstermeyi emrettiler ve söz verdiler, kimse düşünmedi. Antrikot eti aldılar, uzun zamandır sığır eti kokusuyla 450 lei'ye sakız yemediler. Eve geldiler, bir saat sonra geceyi tuvalette geçirmeye başladılar. Kişinev'deki en iyi yer. Lezzetli yemek yemek istiyorsanız, sizin yeriniz değil. Anlaşılmaz bir kokuya sahip atmosfer Julienne'dir Eğer istersen buraya zehirleneceksin. Yazık, bu kadar pathos ve hayallerin DİBİ
AnnWeather
14 Eylül 2023
Kişinev'deki en iyi restoran. Hemen bir gastropolizasyona dalmak için giriş setini tavsiye ederim