Грейт Тай Спа

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Андрей Думановский
Rusya'nın en iyi Tayland spası! Giriş grubundan hem tasarımda hem de müşterinin rahatlığında birçok düşünceli küçük şeye kadar her şey idealdir. Açık, kibar personel. Tabii ki, Beu uzmanını ve programın kendisini ayrı ayrı iptal etmek istiyorum. Ovma, sargı ve masaj vardı. Fırçalamadan önce özel olarak 10-15 dakika.ısınma çadırında (her şey nasıl düşünülmüş!). Beu'nun tüm sorunlu yerlerde çalışma çabaları özel övgüyü hak ediyor. İş gezisinin inanılmaz derecede faydalı ve hoş bir eşlikle olduğu ortaya çıktı!
Irina P.
Muhteşem! Çok özenli personel. Miao'nun eşsiz masaj terapisti övgülerin ötesinde. Harika bir dinlenme ve tamamen rahatlama için mümkün olan her şey dikkate alınır. Öneriyorum. Kesinlikle geri döneceğim
Светлана андрян
Ben tamamen heyecanlıyım✨✨ Masajdan çıktım - sanki yeniden doğmuşmuş gibi hissediyorum. 4 saatlik uykuya rağmen tamamen iyileşti: vücut rahatladı, sırt mükemmel çalıştı. Usta çok özenli — ankette belirttiğimiz her şeyi hesaba kattılar, talep üzerine özenle ve doğru bir şekilde çalıştılar. Atmosfer, konfor, detaylar - her şey aynı seviyede. Süresi dolmuş sertifikanızla gelme fırsatınız için özel teşekkür ederiz ❤️ Şimdi sezonluk bileti düşünüyorum - bu kesinlikle parasına değer. Tavsiye ederim! 🤍
Рустям Сенжапов
Birikmiş yorgunluğu ve olumsuzluğu gidermek için harika bir yer)) Harika bir atmosfer, resepsiyondaki kızlar çok cana yakın!Muhteşem ustalar, özellikle Mali'nin ustasının çalışmalarını ve büyülü ellerini kutlamak isterim)) Burayı bir kez ziyaret etmeniz yeterli ve bir kereden fazla geri dönmek isteyeceksiniz)) Size başarılar ve refah!Siz bizi daha mutlu ediyorsunuz Size geri dönmek istiyorum!
Ирина Сидорова
23 Ağustos 2025
Bu salonda ilk kez değil, her zaman Lozitskaya'da bir şube seçiyorum. Hem yalnız hem de kız arkadaşlarıyla ve eşiyle birlikte ziyaret ettim. Tayland spa'sının en iyi salonu, kendim için başkalarını düşünmüyorum bile - sadece buraya! Yöneticiler iletişimde her zaman kibar ve doğrudur, herhangi bir hizmet empoze etmezler, her şeyi açıklarlar, göze batmadan tavsiye ederler, gerekirse kaydı kolayca aktarırlar. Her zevke uygun çok çeşitli aromatik yağlar, fırçalar ve sargılar sadece aromatik bir madde değil, parlak, dolu bir üründür. Zamanla tutarsızlık yok: Programın 2,5 saat sürdüğü belirtilirse, programın 2,5 saat ve bazen daha uzun süreceği belirtilir. Ustalar işleriyle ilgili çok şey biliyorlar, her zaman müşterilerin isteklerini dinliyorlar ve bunların ne kadar tatlı ve nazik kadınlar olduğunu kelimelerle aktaramıyorlar! Programlardan sonra müşteriler için her zaman hoş bir ikram ve çay partisi sağlanır. Fiyat = kalite. Her zaman sadece size, salona refah diliyorum! 🥰
Алмагуль
18 Aralık 2025
Hoş bir atmosfer, temiz, kibar, güler yüzlü personel, mükemmel ustalar, tüm prosedür çok rahattı, ustalar farklıydı, ancak pek bir fark yoktu: ikisini de beğendiler. Havlular, duş var. Her şeyi beğendim.
Елена Теплова
15 Ekim 2025
Penza'da müşteri hizmetini, iyileştirici ve iyileştirici etkisini ve cennet gibi zevki birleştiren en iyi yer! «Eşikten» hizmet en üst düzeyde! Yöneticinin program seçimine katılımından, tercihlerime göre bir masaj terapisti seçmedeki yaklaşımdan hoş bir şekilde memnun oldum - en iyi usta önerildi! Atmosfer, her zamanki gibi Tayland'ın en iyi yerlerindeymiş gibi! 10 üzerinden 10 Masaj!!!Programın bitişi 10 üzerinden 10! Hoş çaylar ve lezzetli tatlılar! Ve en önemlisi bonus - hafta içi 16.00'a kadar% 20 indirim! Çok güzel kaldı! Tekrar tekrar dönüyorum! Ustaya özel teşekkür ederim sevindim!
Алина Елисеева
18 Nisan 2025
Mükemmel bir yer, çok atmosferik, oraya gidersiniz ve kendinizi başka bir gerçeklikte buluyorsunuz. Personel kibar, ustalar sadece akıllılar. Masajdan sonra kek ile çay hazırlamalarını çok beğendim️️ Müşterilerimi memnun etmeye ve rahatlatmaya devam etmek istiyorum.
Ольга Киреева
29 Nisan 2025
Programda Kraliyet zevki vardı, kocam doğum günü için verdi. Önce peeling, sonra sargı, sonra masaj yapıldı. Programın tamamı 2,5 saattir. Her şeyi yapan kız çok tatlıydı, iletişiminde hoştu. Çok rahatladım, her şeyi çok beğendim. İç mekan hoş. Çok temiz. Resepsiyonist çok kibar.
Alina Vladimirova
23 Aralık 2024
Geçenlerde Grand Thai Spa'dan Yeni Yıl hediyesi olarak sertifika aldım ve bu en iyi kararlardan biriydi! Spaya girdiğim andan itibaren büyülü bir atmosferle çevriliydim: yumuşak ışık, hoş kokular ve rahatlatıcı müzik, rahatlık ve sakinlik duygusu yarattı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi, bu da ziyaretime olumlu duygular kattı. Hizmet kalitesinden rahatlamaya gerçekten yardımcı olan atmosfere kadar her şeyden tamamen memnun kaldım. Bence Grand Thai SPA, Penza'da kendinize veya sevdiklerinize biraz sihir ve öz bakım vermek için mükemmel bir yerdir. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Olga V.
1 Nisan 2025
04/01/2025'te Temizlik hemen dikkat çekicidir. Kibar resepsiyonist her şeyi müsait bir şekilde açıkladı, masaj için çeşitli yağlar sundu ve odaya götürdü. İç mekan Tay tarzında. Masaj masaları çok geniştir, tanıdık kanepelerimiz değil. Güzel müzik. Masajı yapan kız çok özenli, belirtilen sorunlu bölgelerde iyi çalıştı. Masajdan sonra çay ikram edildi. Ben çok beğendim. Denemenizi tavsiye ederim. Memnun kalacaksınız.
Светлана Пономарева
14 Haziran 2025
Salonu çok beğendim!Sanki gerçekten Krallığa düşüyormuşsunuz gibi muhteşem bir atmosfer!!!))Güzel ustalar!Özellikle ustaya sevindim, masaj tekniklerine iyi hakim olduğunu belirtmek isterim!Kibar yöneticiler, lezzetli meyve suyu)))Tavsiye ederim!
Татьяна Дунаева
Penza'da her zaman geri dönmek istediğiniz en iyi yer 2020'den itibaren bu tür masaja bağımlı olduğumu söyleyebiliriz Kibar personel, ziyaret amacına bağlı olarak hangi ustayı seçmenin daha iyi olduğu konusunda her zaman tavsiyelerde bulunacaklar Ustalar seçicidir, ancak ziyaret amacına bağlı olarak kendinizinkini aramanız gerekir. Hepsi iyidir, ancak masajın özellikleri ve tekniği farklıdır.
Валерия Р.
4 Şubat 2025
Büyülü bir yer!Henüz böyle bir masaj yapmadım, ustayı çok beğendim, ama masajda memnun etmek benim için zor, her zaman ağrıyan sırtım, bir kez ameliyat olsam bile, tüm kasları ilginç bir teknikle çalıştırdım, başlangıçta hastaydım, ama sonra böyle bir heyecan, ayrıca torbalarla yüz masajını ve manuel tekniği çok beğendim, tüm kızlara güzelliklerine ve kokularına önem veren tavsiye ederim...Her yerden ne lezzetli bir koku, programda bir Tayland incisi vardı, her şey en üst düzeyde, jakuzi, Fin saunası, lezzetli ikramlar, kesinlikle size geri döneceğim!
екатерина г.
16 Mart 2025
Şehrimizde spa'da ilk kez değil , ancak bu tüm beklentileri aştı. Hizmet seviyesi zirvede, masaj sadece mükemmel, masajdan sonra jakuzi ve sauna mükemmel bir sonuçtur. Pekala, daha fazla uzatmadan şampanyalı rulolar şeklinde hoş bir bonus 🫶
марина михайлова
15 Kasım 2025
Çalışma haftasından sonra tam bir rahatlama istedim, orta derecede rahatlatıcı bir Tay masajı yapmaya karar verdim. Harikaydı, hoş kokulu yağ, tayka'nın güçlü elleri, hoş müzik, masözün sohbeti değil. Başın tepesinden parmak uçlarına kadar her şey profesyonelce masaj yapılır. Öneriyorum. Her şey çok temiz ve güzel.
Ольга В.
7 Şubat 2025
Bugün Lozitskaya'daki salonu ilk kez ziyaret ettim ve etkilendim! Harika hizmet, huzur ve rahatlamanın atsosferi, harika usta! Bir saatlik programdan sonra kendimi hissettiğim kadar kolay hissediyorum, 18 yaşında))) Sırtım boşaldı ve hatta neredeyse 2 aydır üstesinden gelen yaralanmadan sonra omzumdaki ağrı gitti! Misafirperverliğim ve seanstan sonra sevincin hafifliğini hissettiğim için teşekkür ederim!
Антонина Карпова
27 Ekim 2025
Salona sıcak misafirperverliği, atmosferik rahat ortamı ve yüksek vasıflı personeli için teşekkür ederiz! Çok memnun kaldım !
Юлия В.
Hoş bir atmosfer, çok kibar ve düzeltici personel. Ürünlerin kalitesi övgülerin ötesindedir. Kendini bir tanrıça gibi hissediyorsun. Güzel bonus. Ve çok lezzetli çay. Penza'da bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirmek, kendinizi gençleştirmek ve kötülüklerle ve pozitiflikle şarj etmek için en iyi yerdir. Refah!!!
оксана
20 Aralık 2024
Lozitskaya'daki Spa'nızda ilk kez "şifalı nirvana" programını seçtim, gerçekten iyileştirici olduğu ortaya çıktı, çünkü ondan sonra beni rahatsız eden tüm sırt ağrım kayboldu.Sonunda hafifliği ve rahatlığı hissettim.Genel olarak, sizi delicesine sevdiğimi söylemek istiyorum, hoş atomsofera, kibar personel, güzel iç mekan.Ruhum ve bedenim dinlendi, tekrar size geri dönmek istiyorum, ben de geri döneceğim))
Евгения Б.
En iyi Tayland spası. Atmosfer birinci sınıf, kibar ve güler yüzlü personel. Boynu ve sırtı çok ağrıyordu. Masörlere gittim, hiçbir etkisi yoktu. Salonu ziyaret ettikten sonra acı gitti. Daha da iyi görmeye başladım. Teşekkür ederim . Kesinlikle sizi ziyaret edeceğim.
Любовь Малахова
5 Kasım 2025
Her şey harika. Atmosfer, hizmet, hizmet her şey birinci sınıf! Usta Miyav işinde profesyoneldir. Masajı çok beğendim. Mutlaka salona döneceğim ve bir kereden fazla! Bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Татьяна Тихонова
Güzel bir yer! Hizmet, sessizlik, atmosfer ve kaliteli masajın her şeyi eşsizdir! Sizden başka biri olarak ayrıldım. Bu yere geri dönmek istiyorum, vücut ve sinir sistemi sınırdayken boşalacak. Ve hepsi çünkü sadece vücudunuz değil, kafanız da rahatlıyor!!!
Валерия Фадина
3 Temmuz 2025
Usta Bey'in masajındaydım, profesyonelliği için özel minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Masajdan sonra, salondan kelimenin tam anlamıyla "fışkırdım", vücut hafif hissediyordu, sonraki günlerde sıkışma ve acı yoktu. Ziyarete şiddetle tavsiye ederim, yakında tekrar geleceğim ama kocamla birlikte. Lozitskaya'daydım, 6)
Юля
22 Haziran 2025
İyi günler!Bugün 06/22/2025 tarihinde 6 Lozitskaya Caddesi'ndeki Tay masaj salonunu ilk defa ziyaret etmedim.her zamanki gibi her şey büyülü, güzel, rahat!herkese teşekkür ederim: yönetime, yöneticilere ve tatilleri misafirleri için çok güzel yapan herkese!bugün efendim Peng,teşekkür ederim, Masaj işi perisi верsaygılarımla ve derin bir selamla sadık misafiriniz❤️🙌
Ирина Метальникова
Gerçekten beğendim, sessizce sakin, temiz, masaj tamamen rahatladı
Ангелина Б.
Puanım 10/10 Gelmeden 3 saat önce kaydoldum, içeri girmek kolay Seçim için masaj için 10'dan fazla yağ verildi Bir kereden fazla geleceğim, güzel yer
Елена Казакова
Hizmeti çok beğendim. Usta sadece bir büyücüden memnun! 'Azgın' çalkantılı dünyamızda huzur ve sükunete elverişli olan salonun rahat atmosferi için personele teşekkür ediyorum!🙏
Pink_caviar
16 Ekim 2025
Üç salondan herhangi birini ziyaret etmekten memnun olmadığım tek bir sefer olmadı. Güvenle uygun bir zaman seçebilir ve herhangi birine gidebilirsiniz. Her zaman temizdir, gerçek Tayland atmosferiyle (merhem kokusu hemen oraya gider))), lezzetli çay ve şekerler. Meçh için Tay masajı sadece zevk ve fayda değil, şehir sınırları içinde mini bir tatil fırsatıdır.
Anna S***
13 Temmuz 2024
Сегодня впервые побывала в этом спа-салоне,это действительно волшебное место,где отдыхаешь душой и телом.Полная перезагрузка,которая так нужна в конце рабочей недели.Уютная атмосфера,интересный интерьер,приятные девочки на ресепшене и замечательные и умелые руки тайского мастера! Обязательно вернусь сюда снова.
Евгения Александровна
Usta Aem çok özenli, kibar ve üst düzey bir profesyoneldir. Çok nazik ve güçlü eller❤️ Çok teşekkür ederim!
Галина ДИКО
12 Şubat 2025
Salonunuz benim için fiziksel ve zihinsel sağlığıma en iyi yatırımdır. Hem beden hem de ruh derinden rahatlar, bu da bunun hormonal sağlık olduğu anlamına gelir. Her zaman kibar, yardımsever, samimi personel. Ustalarınız akrobasi, vücuda karşı profesyonel ve dikkatli bir tutumdur. Sanki tatilden sonraymış gibi her zaman sizden dinlenmiş, rahat bir şekilde çıkıyorum! Tüm kalbimle teşekkür ederim! Size tekrar tekrar dönüyorum❤❤❤❤🌅🌅🌅
Наталья Иванченко
İlahi yer ! Tüm ustalar kendi işlerinde profesyoneldir. Çocuğa bile bir yaklaşım bulacaklar ve konaklamayı mümkün olduğunca konforlu hale getirecekler ❤️
Артём Кривошей
11 Mayıs 2025
Harika Tay masajı! Salonun açılışından beri hizmetleri kullanıyorum, 5 yıldan fazla bir süredir, bir inceleme yazmak için ellerim geldi Personel her zaman kibar ve gülümsüyor, ustalar çok çalışkan, işlerini harika yapıyorlar! Aferin beyler! 👏 böyle devam et!👏
Елена Д.
Güzel bir yer! Hoş iç mekan, kibar çalışanlar, profesyonel ustalar. Kesinlikle buraya döneceğim!
Вера Панасенкова
Harika bir yer. Çok dostane bir şekilde tanıştık, atmosfer davetkar. Temiz ve güzel . Masaj muhteşem
Неизвестный
1 Temmuz 2025
Tay masajını tavsiye ediyor muyum —% 100, evet! Bu gerçek bir beden terapisi sanatıdır. Eşsiz zevk ve verimlilik hiçbir şeye benzemez. Gerçekten vidalardan sökülmüş, temizlenmiş ve yeniden monte edilmiş gibi hissediyorsun. Yeniden doğuş farklı değildir.
Полина
23 Haziran 2024
Прекрасное место, рекомендую всем! Начиная от интерьера и заканчивая подбором персонала, все продумано до мелочей. Чистота идеальная. Мастера великолепные. Администраторы - сама вежливость и предупредительность. Из салона буквально летишь, а не идёшь
патимат магомедова
20 Aralık 2024
Her şeyi çok beğendim, masajdan sonra tüm vücut rahatlıyor, çok rahat bir ortam, güler yüzlü personel ve en önemlisi temizlik! f Ustalar da çok güzel kızlar:)
Медина Лель
İş gününden sonra biraz dinlenmek istedim, bu spayı buldum, servisi beğendim, personel kibar ve hoştu, iyi çalıştılar. iyi hizmetiniz için teşekkür ederim! fena değildi, tavsiye ederim
Ольга Лебедева
27 Ağustos 2025
Bugün bu muhteşem salonu ziyaret ettim, izlenimler Tayland'daymışsınız gibi muhteşem, durum, personelin ve ustanın tutumu en üst düzeyde, masaj sadece bir masal.,iyileştirici ve rahatlatıcıdır.Çok teşekkür ederiz!!!!!
Ольга Г.
6 Ağustos 2024
Добрый день! Сегодня посетила ваш салон по подарочному сертификату! Лучшего подарка у меня не было! Мы, к сожалению, не успеваем и не умеем заботиться о себе: работа, проблемы, заботы… Попала к вам и , о Боже, забыла обо всем! Камфортная обстановка, тишина, лишь чуть слышна прелестная музыка, и только нежные заботливые руки мастера! Восторг! Три часа релакса и мир кажется другим! В конце вкуснейший чай. Сидишь за чашкой чая и думаешь: как прелестна жизнь! Будто заново родилась! Огромное спасибо!
Мария Униговская
23 Ağustos 2025
Harika bir yer, atmosfer, kokular .... Personel, incelikleri ve profesyonellikleri için özel bir saygıya sahiptir! Nirvana hissi bütün gün gitmesine izin vermedi! Herkesin böyle bir yeniden başlatmaya ihtiyacı var! Eyvallah 🙏
Александра
25 Ağustos 2024
Добрый день! Я в восторге от салона и от качества услуг. Доброжелательный персонал, все раскажут и покажут. Классные мастера. Очень атмосферно и уютно, хочется вернуться снова💥
Татьяна Куханидзе
Hediye sertifikasıyla salonu ziyaret ettim. Her şeyi çok beğendim. Servis mükemmel. Personel kibar. Çok fazla duygu ve zevk aldım. Tamamen memnun oldum! Herkese bu salonu ziyaret etmenizi tavsiye ederim! Lozitskaya'da salonu ziyaret ettim.
Людмила Зобнина
20 Ağustos 2024
Являюсь клиентом салона несколько лет, получив первый опыт, никогда не упускаю возможность посетить салон снова, восхитительное место для релакса и оздоровления, мастера массажа высочайшего уровня с потрясающей интуицией, администраторы - профессионслы, атмосфера милейшая, отдельное спасибо организаторам салона за прекрасную возможность прикоснуться к культуре Тайланда, поправить здоровье , улучшить настроение, всем рекомендую!
Нурия П.
31 Mart 2025
İyi günler! Bu salonun hizmetlerini uzun zamandır kullanıyorum, her zaman her şeye uydum, ancak dün ziyaret ettiğimde hoş bir sürpriz olmadı. Öyle oldu ki, kontrolüm dışındaki nedenlerden dolayı 10 dakika geciktim, kızlar programı 20 dakika önce bitirdiler, hizmet aceleyle yapıldı, rahatlamak için zamanım bile olmadı. Yönetici, müşterinin pahasına gecikmenin olduğunu açıkladı. Vakalar olmasına rağmen, zamana geldiğimde seansın başlamasını yaklaşık 15 dakika bekledim. Yazık, şimdi geç kaldığınızda, böyle bir durumda olmamak için ziyareti iptal etmek daha iyidir
Олег П.
15 Şubat 2025
Her şeyi beğendim, masajı en üst düzeyde, profesyoneller çalışıyor, bu özel salonu tavsiye ediyorum. Kesinlikle daha fazlası için geri döneceğiz!
Анастасия Маркина
2 Temmuz 2024
Первый раз посетила этот салон, друзья и муж подарили сертификат на программу "Целебная Нирвана". Мне очень понравилось👍 Мастер у меня была Си. Очень хорошо и приятно делает массаж. Степень нажима по желанию соблюдали. Очень хорошо расслабилась. Атмосфера располагает к расслаблению. Я бы туда и одна ещё ни раз вернулась , и с подругами и с мужем на парную программу🥰 После двухчасового сеанса как заново родилась.
Елена М.
8 Temmuz 2025
Hediyem ve sırtımı dirilttiğim için teşekkür ederim Ustanın bu güçlü ve şefkatli ellerinde öldüm ve yeniden dirildim Eyvallah🔥