Harika restoran, manzaralar muhteşem. İçinden Yoros Kalesi'ne gidebilir ve yaya tırmanışını önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Bunu bilmiyorduk ve restorana ancak dönüş yolunda kalenin hemen dışındaki basamaklardan geçtik.
Çok insan vardı ve Rusça konuşan garson bizi geçici olarak sokakta, ısıtıcılı bir masanın altına, ilginç bir yaklaşımla oturttu.
Yemekler lezzetli, manzaralar muhteşem, QR koduna göre menü, makarna, çorba, et ve sebzeyi seçtik, çaylı termo su ısıtıcısı ve ücretsiz ekmek dahil yaklaşık 2000 liralık bir fatura seçtik. Burası, sadece manzara nedeniyle de olsa, kesinlikle iskelenin alt katından daha iyi bir yer. Türkmenistan'dan Rusça konuşan garsona ayrı bir saygı vardır.
Orijinalini göster · Русский
1
Светлана
8. seviye şehir uzmanı
5 Ekim 2023
Pitoresk ve sakin. Turistik bir yer değil. Onu yerel halktan bile çok az insan tanıyor. Unesco Mirası. Antik kale