Konumu iyi, personeli cana yakın. Bu otelde ilk kez kalmıyoruz. Her şeyi seviyoruz, küçük kusurlara dikkat etmiyoruz. Ama daha çeşitli kahvaltılar istiyorum. Üç günden fazla ise, o zaman çok monotondurlar ve banyoların onarımını aydınlatmaya zarar vermezler, yorulurlar. Ve çok zayıf ses yalıtımı. Asansörün çalışmasını duyabiliyorum. Ve çok rahat bir otel.
Buradaki herkesin doğru yazdığı gibi, otel uygun: banyolar, yerdeki kaplamalar, mobilyalar.
Ama birkaç gün içinde alıştım :)) ve artık tuvaletteki kapağın iyi takılmadığına dikkat etmedim.
Saat 6: 30'da yakındaki bir camiden dua çağrısı bizi uyandırdı ve akşam otelin yakınında toplanan protestocular bizi uyanık tuttu.
Sauna ... pratik olarak ısınmadı - muhtemelen arızalıdır, bu böyledir..
Fırfırsız temel kahvaltı, yemek yiyebilirsin, benim için tamam.
Personel. Günlük temizliğin nasıl gerçekleştiğini beğendim, her şey düzgün bir şekilde katlandı, havluları değiştirmeyi unutmadılar, yatağı dikkatlice doldurdular.
Resepsiyonda nadiren selam veren ilk kişiler oldular, restorandaki garsonlar, kirli tabaklar masada beklerken birbirleriyle tatlı bir şekilde iletişim kuruyorlardı :) otel için pek iyi değil 4 * (belki birisi fark etmez, ama profesyonel bir reformasyonum var)
14 saatten önce yerleştik - teşekkür ederim.
Konumu fena değil: yakınlarda hem yer altı hem de yer altı metrosu var, ancak genellikle Eminönü'ne ya da ticaret çarşısının saflarından ya da Sultaniye'den, prensipte saflardan yürüdük.
Genel olarak kötü olduğunu söyleyemeyiz ama buraya geri dönmeyeceğim. Prensip olarak, Avrupa'da yaşamayı daha çok seviyorum ve oteli daha ilginç ve daha yeni seçebiliyorum ve oradaki mimariyi daha çok seviyorum.
Otel personel açısından iyidir, her zaman yardım etmeye hazırdır. Odayı değiştirmek zorunda kaldık, buluşmamıza gittik ve 6. kata yerleştik. Kahvaltı çok çeşitli değil, kaliteli. Genel olarak oteli beğendik.
Orijinalini göster · Русский
1
Марина
12. seviye şehir uzmanı
9 Kasım 2024
Bütün gün şehirde dolaştığınızı düşünürseniz, maliyetiniz için oldukça normaldir. Kahvaltı olağandır, portakal suyunu çok severdim, her zaman taze ve lezzetliydi. Konumu uygun. Personel cana yakın.
Sabah saat 8'de yapılan onarım çalışmaları dışında her şeyi beğendim, tüm konuklar hala yatakta dinlenirken, kesinlikle şimdi cepheyi boyamaya başlamaları gerekiyordu ve beşikteki adamlar pencereye karşı eğlendiler....böyle bir zevk.
Peki, sessizce uyumayı sevenler için bu otel uygun olmayacak çünkü yakınlarda bir cami var ve her gün sabah 4 veya 5'te camiden bir katır uluyor, o kadar kötü ve o kadar iğrenç ki gerçekten uyanıyorsunuz ve artık uyuyamıyorsunuz.
Ancak personel cana yakın, Rusça konuşan çalışanlar var. Kahvaltılar çeşitli değildir, ancak yaşamak için 3 günden fazla değilse, o zaman normaldir, seçilecek çok şey vardır.