Ben San Sebastián hayranı değilim ve hiç cheesecake yemiyorum ama burası İstanbul'da kız kardeşimi en sevdiği tatlıya olan tutkusunda sevinçle ve son kaşığına kadar desteklediğim tek yer.
Bir gün bu küçük ve ilk bakışta dikkat çekici olmayan yerin yanından geçemedik. Bu ne tür bir koku, size kelimelerle aktaramam, bunu gidip kendiniz deneyimlemeniz gerekiyor! Taze pişmiş San Sebastianlar, etrafımızda dolanan kremsi, ince karamel ve hafif vanilya notalarıyla bizi cezbetti.
Philadelphia'da, malzemelerden tasarruf etmeden ve her zaman kanıtlanmış tarife bağlı kalarak pişiriyorlar. Benim düşünceme göre, bu harika kremsi tadı puanlamak sadece küfürdür, ancak seçim her zaman sizindir, bu nedenle burada tepesi ekleme fırsatı vardır.
Çay ve kahve var (içeceklerden fazla beklemezdim, buraya bunun için gitmiyorlar).