• Buradasın

    Kuşadası'na yeni müze ve kültürel rotalar kazandırılacak

  • (AYDIN) - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geçen ocak ayında yaşamını yitiren koleksiyoncu Haluk Perk'in oğlu Dağhan Perk ile bir araya geldi. 
    1
    10 Nisan
    Toplantıda, Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli koleksiyonerlerden olan Haluk Perk'in anısını yaşatmak ve Kuşadası'na bıraktığı kültürel mirası gelecek nesillere taşımak amacıyla yaşama geçirilebilecek yeni projeler ele alındı. 
    2
    11 Nisan
    Dağhan Perk, toplantının ardından Başkan Ömer Günel ile Haluk Perk arasında imzalanan protokolle Güvercinada Kalesi’nde kurulan Deniz Ticaret Tarihi Müzesi ile Marina mevkiindeki Haluk Perk Kahve Evi’ni ziyaret etti. 
    3
    11 Nisan
    Günel, 'Kuşadası'na yeni müze ve kültürel rotalar kazandırılması için Haluk Perk Vakfı ile iş birliğine devam edeceğiz' dedi. 
    4
    10 Nisan
    Kuşadası Belediyesi ile de aramızda güçlü bir bağ var. Haluk Perk Vakfı olarak Kuşadası'na yeni kültürel rotalar kazandırmak için her türlü iş birliğine açığız' diye konuştu. 
    5
    11 Nisan

    Diğer konular

    İçerik konuları