• Buradasın

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, taksicilerle Cumhuriyet'in 102. yaşını kutladı

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet’in 102’nci yaşını taksici esnafıyla kutladı. 
    1
    29 Ekim
    Konyaaltı'ndaki taksiciler, araçlarını Türk bayrakları ile donatarak etkileyici bir konvoy oluşturdu. 
    2
    29 Ekim
    Konvoy, marşlar eşliğinde ilerleyerek Konyaaltı Belediyesi önüne geldi. 
    3
    29 Ekim

    Diğer konular

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Konyaaltı Belediyesi'nin taksicilere yönelik bazı projeleri:
    • Taksi duraklarının yenilenmesi: Hurma, Sahil, Tıp, Lal, Altınkum ve Atlantik gibi taksi duraklarında boyama ve çizgi çalışmaları yapılmıştır 1.
    • Esnaf ziyaretleri: Belediye başkanı, taksici esnafının sorunlarını dinlemek için düzenli olarak esnaf ziyaretlerinde bulunmaktadır 34.
    • İşbirliği ve destek: "Taksi Duraklarını Yenileme Projesi" kapsamında Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ile işbirliği yapılarak taksi duraklarının iyileştirilmesi hedeflenmektedir 5.
    Ayrıca, Konyaaltı Belediyesi, taksici esnafının taleplerine göre çeşitli altyapı ve bakım onarım çalışmaları da gerçekleştirmektedir 1.
    5 kaynak
    Konyaaltı'ndaki taksicilerin oluşturduğu konvoyun hangi marşlarla ilerlediği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, taksicilerin konvoylarında genellikle İstiklal Marşı ve Mehter Marşı gibi marşlar çalındığı bilinmektedir 24.
    5 kaynak
    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, taksici esnafına çeşitli şekillerde destek olmaktadır:
    • Dayanışma ve İletişim: Taksi duraklarını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlemekte ve onlarla iletişim halindedir 135.
    • Etkinliklere Katılım: Akdeniz Taksi Durağı'nın düzenlediği Aşure Lokması gibi etkinliklere katılarak esnafla bir araya gelmektedir 135.
    • Sorunlara Duyarlılık: Taksici esnafının sorunlarına duyarlı olduğunu belirtmekte ve bu sorunları çözmek için çaba gösterdiğini ifade etmektedir 34.
    • Cumhuriyet Kutlamaları: Cumhuriyet'in 102. yılı gibi özel günlerde taksici esnafıyla birlikte Türk bayraklı konvoylar oluşturmaktadır 2.
    5 kaynak
    Konyaaltı'ndaki taksicilerin araçlarını Türk bayraklarıyla donatmasının sebebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak ve Cumhuriyet coşkusuna ortak olmaktır 12.
    5 kaynak
    Cumhuriyet'in 102. yılı, 29 Ekim 2025'te Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı 3. Kutlamalar, 28 Ekim öğleden sonra başladı ve 29 Ekim'de devam etti 3.
    Bazı kutlama etkinlikleri:
    • Anıtkabir'de resmi tören: Ankara'da Anıtkabir'de resmi tören düzenlendi ve Cumhurbaşkanı başkanlığında Cumhuriyet resepsiyonu verildi 35.
    • Konserler ve halk etkinlikleri: Yurt genelinde okullar, belediyeler, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları tarafından bayrak yürüyüşleri, konserler, fener alayları ve halk etkinlikleri düzenlendi 35.
    • Yurt dışı temsilcilikleri: Yurt dışındaki Türk temsilciliklerinde de Türk vatandaşlarının katılımıyla Cumhuriyet resepsiyonları gerçekleştirildi 3.
    • Havai fişek gösterileri: İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece boyunca havai fişek gösterileri yapıldı 3.
    5 kaynak