• Buradasın

    Türkiye ve Mısır arasında insansız kara aracı üretim işbirliği

  • Türkiye ile Mısır Arasında İnsansız Kara Araçları Üretiminde Işbirliği HAVELSAN ile Mısır’daki Arap Endüstri Organizasyonuna bağlı Kadir Fabrikası arasında önemli bir işbirliği anlaşması imzalandı. 
    1
    26 Mart
    İşbirliği anlaşması kapsamında Türk tarafının teknik ve lisans desteğiyle Kadir Fabrikası'nda bu yıl insansız kara araçları üretimine başlanması bekleniyor. 
    2
    26 Mart
    İmza töreninin ardından Kadir Fabrikası Başkanı Abdulaziz, Büyükelçi Şen ve HAVELSAN yetkililerine, ticari motosiklet ve golf cart ile mobilya üretilen tesisleri gezdirdi. 
    3
    26 Mart
    Büyükelçi Şen, gezinin sonunda Kadir Fabrikası'nın teknoloji ve kalitesiyle Mısır’daki en önde gelen tesislerden olduğunu belirterek HAVELSAN ile Kadir arasındaki bu işbirliğinin ilk adımının ve devamının her iki ülkenin menfaatine olacağına inandığını ifade etti. 
    4
    26 Mart
    Mısır’ın başkenti Kahire’deki imza töreninde Türkiye’nin Kahire Büyükelçisi Salih Mutlu Şen de hazır bulundu. 
    5
    26 Mart

    Diğer konular