• Buradasın

    Türkiye, Hintli turistler için vize kolaylığı sağlamalı

  • 2026'da 60 milyar dolarlık harcama yapması beklenen Hintli turistler, vize kolaylığı sağlayan ülkeleri tercih ediyor. 
    1
    10 Nisan
    Türkiye'nin bu yarışta geri planda kaldığını söyleyen turizmci Bünyat Özpak, "Hindistan'a Çin modeli e-vize uygulanırsa, Türkiye ilk yılda 1 milyon turist ağırlayabilir" dedi. 
    2
    10 Nisan
    Özpak, Hindistan'ın dış turizm harcamalarında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve Türkiye'nin mevcut vize uygulamalarıyla bu pazardan yeterince faydalanamadığını söyledi. 
    3
    10 Nisan
    Özpak, Hindistan'ın giderek artan turizm hacmine dikkat çekerek, "2023 yılında 28 milyon Hintli turist yurt dışına çıktı ve 40 milyar dolarlık harcama yaptı. Bu rakamın 2026'ya kadar 40 milyon turiste ve 60 milyar dolarlık harcamaya ulaşması bekleniyor" dedi. 
    4
    10 Nisan

    Diğer konular

    İçerik konuları