• Buradasın

    Elazığ'da öğrenciler modern mahalle kütüphanelerinde geleceğe hazırlanıyor - Elazığ Haberleri

  • Elazığ'da uygulanan 'Her Mahalleye Semt Kütüphanesi Projesi' kapsamında kurulan, binlerce kitap ve dijital materyallerle zenginleştirilen kütüphanelerde ders çalışan öğrenciler geleceğe umutla hazırlanıyor. 
    1
    13 Ocak
    Elazığ Belediyesince, kalabalık ailelere mensup, evlerinde ders çalışma ortamı olmayan öğrencilere geleceğe hazırlanacakları uygun alanlar hazırlanması için çalışma başlatıldı. 
    2
    13 Ocak
    Kütüphaneler, tarih, edebiyat, felsefe, matematik ve fen gibi çeşitli alanlarda binlerce kitabın yanı sıra yeni nesil uygulamalarla dijital kütüphane erişimi de sunuyor. 
    3
    13 Ocak
    Öğrenciler bilgisayar, tablet ve cep telefonları aracılığıyla 28 farklı kategorideki yaklaşık 40 bin kaynak eserden de bu sayede ücretsiz faydalanabiliyor. 
    4
    13 Ocak
    "Etüt imkanlarımızla da öğrencilerimize hizmet sunmaktayız" Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, AA muhabirine, yaklaşık 4 yıl önce başlattıkları "Her Mahalleye Semt Kütüphanesi Projesi" ile binlerce öğrencinin ferah ve donanımlı eğitim ortamlarında geleceğe hazırlandığını belirtti. 
    5
    13 Ocak

    Diğer konular

    İçerik konuları