• Buradasın

    Didim'de Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği

  • Didim Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Tuncer Kura, Down sendromlu ve otizmli çocuklar ile aileleri bir araya geldi. 
    1
    25 Mart
    Etkinlik kapsamında, çocuklarla keyifli anlar geçirip onlarla dans eden Başkan Gençay, çocuklara içerisinde hediyelerin olduğu çantaları verdi. 
    2
    25 Mart
    Etkinlikte konuşan Başkan Gençay, '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde hayata farklılık ve farkındalık katan down sendromlu çocuklarımız ile bir araya gelerek yüzlerini armağanlarımızla güldürüp, oyunlar oynayarak belediyemizde keyifli vakit geçirdik. Farklılıklarımızla dünyayı daha güzel bir yere dönüştürmek için beraber mutlulukla çalışıyoruz' dedi. 
    3
    25 Mart
    Didim Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. 
    4
    25 Mart

    Diğer konular