• Buradasın

    Ramazan'da 155 bin aileye bakanlık ziyareti

  • Son Mühür/Merve Turan- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 81 ilde engelli, yaşlı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmeti alan vatandaşlar, sosyal yardım faydalanıcıları ve koruyucu ailelerden oluşan toplam 155 bin aileyi ziyaret etti. 
    1
    30 Mart
    Bakanlık il yöneticileri bu kapsamda ramazan ayı boyunca bulundukları il ve ilçelerdeki bakanlık hizmet modellerinden yararlanan ailelere yönelik ihtiyaçların yerinde tespit edilerek, destek mekanizmalarının güçlendirilmesi amacıyla düzenli ziyaretler gerçekleştirdi. 
    2
    30 Mart
    Geri Bildirimlerle Hizmet Kalitesi Artırılacak Toplanan geri bildirimler, bakanlığın hizmet politikalarına temel oluşturacak. 
    3
    30 Mart
    Hizmet kalitesini ölçmek ve vatandaş beklentilerini daha iyi anlamak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde yöneticiler, ailelerin yanında olduklarını ve aldıkları hizmetlere dair geri bildirimlerinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı. 
    4
    30 Mart
    Bakanlık "Aile Yılı" kapsamında ailenin korunması ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla 81 ilde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarına ramazan ayında da devam etti. 
    5
    30 Mart

    Diğer konular