• Buradasın

    Kozan'da 13 yaşındaki ikizlerin resim sergisi

  • Adana'nın Kozan ilçesinde tarihi müzede 13 yaşındaki ikizler tarafından hazırlanan 86 adet eserin yer aldığı resim sergisi açıldı. 
    1
    10 Mayıs
    Bucak Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi ikizler Elif ve Ezgi Yangın tarafından yapılan 86 adet resimlerle Tarihi Sehlikzade Hasan Efendi Çiftçiliği İstiklal Müzesi'nde açılan sergi ziyaretçilerini bekliyor.“Resim Yapmak Bizim İçin Bir Tutku”Sergide misafirlerini ağırlayan 8 sınıf öğrencisi ikizler, resim yapmanın kendileri için ayrı bir tutku olduğunu vurgulayarak mutluluklarını ifade etti. 
    2
    10 Mayıs
    İkizlerin resim öğretmeni Ressam Kübra Bulduklu'da Elif ve Ezgi'yle güzel bir sergi hazırlamak istediklerini, annelerinin de desteğiyle çok güzel bir sergi oluşturduklarını söyledi. 
    3
    10 Mayıs
    Sergi hakkında bilgi veren Bucak Ortaokulu Müdürü Sümeyye Ucun da, Kızlarımız seksenin üzerinde resim yaptılar ve bizde bugün bunları burada sergiliyoruz. Hepsi güzel resimler gayet iyi ve güzel oldudedi. 
    4
    10 Mayıs
    Kurtuluş savaşında büyük mücadele veren Sehlikzade Hasan Efendi’nin torunu Kemal Sehlikoğlu ise vatandaşların hem sergiyi hem de müzeyi gezme imkanı bulduğunu ifade etti. 
    5
    10 Mayıs

    Diğer konular

    İçerik konuları