• Buradasın

    2 yıl oldu | 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anılıyor

  • 11 ili etkileyen Kahramanmaraş depremlerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı. 
    1
    5 Şubat
    Depremlerden Maraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ'da 53 bin 537 kişinin hayatını kaybetti. 
    2
    5 Şubat
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde sosyal medya hesabından taziye paylaşımı yaptı. 
    3
    5 Şubat
    Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan 6 Şubat depreminin ikinci yıldönümünde acılarımız bir kez daha tazelendi.6 Şubat Depremin Yıl Dönümünde Depremzede Ailelerin Acısı Dün GibiKahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7,6 şiddetindeki depremlere Adana, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Malatya’da yakalanarak hayatlarını kaybeden Nevşehir'li vatandaşlarımızı saygıyla anıyor, geride kalanlara sabır diliyoruz. 
    4
    5 Şubat

    Diğer konular

    İçerik konuları