• Buradasın

    İstanbul Barosu'ndan gözaltı açıklaması

  • Kısa Dalga - İstanbul Barosu tarafından düzenlenen 'süregelen toplu gözaltılar ve yaşanan hukuka aykırılıklar' konulu toplantıda konuşan Baro Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, 19 Mart itibariyle başlayan sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. 
    1
    8 Nisan
    Toplantının açılışında konuşan İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu, “19 Mart 2025’ten bu yana, Anayasal haklar kapsamında ülke genelinde düzenlenen protesto ve gösteri yürüyüşleri sırasında en yoğun gözaltı ve tutuklama işlemleri İstanbul’da gerçekleşmiştir dedi. 
    2
    8 Nisan
    "EN YOĞUN GÖZALTI VE TUTUKLAMA İŞLEMLERİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ" İstanbul Barosu’nun Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, 19 Mart 2025’ten bu yana ülke genelinde gerçekleşen toplu gözaltılar ve tutuklamalara ilşikin baro avukatları ise sırasıyla söz alarak sürece ilişkin gözlemlerini paylaştı. 
    3
    8 Nisan

    Diğer konular

    İçerik konuları