• İBBnin gelenekselleşen Kurban Bayramı töreni Saraçhane’de gerçekleştirdi. 
    1
    Dün
    Bayramın birlik ve dayanışma ruhuyla yaşandığı etkinlikte İBB Başkanvekili Nuri Aslan da bir konuşma yaptı. 
    2
    Dün
    Törenin en dikkat çeken anı, tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri'den gönderdiği mesajın İBB Başkanvekili Nuri Aslan’ın tarafından paylaşılması oldu. 
    3
    Dün
    Aslan, “3 Haziran sayın Başkanımızın doğum günüydü. Kendisiyle görüşme imkanım oldu. Aynen buradaki gibi heyecanlı, genç, dinamik, umutlu, mutlu ve motivasyonu çok yüksek. 
    4
    Dün
    Aslan’ın bu sözleri Saraçhane Meydanı’nda duygulu anlara neden olurken, bayramlaşma törenine katılan İBB çalışanları alkışlarla Ekrem İmamoğlu’na karşılık verdi.“BAŞKANIMIZ ÖYLE BİR DÜZEN KURDU  Kİ...“Ekrem Başkanımız burada değil belki ama onun yüreği burada, sizinle” diyen Aslan “Başkanımız öyle bir düzen kurdu ki makine gibi işleyen bir yapı… Ve o yapının dişlileri sizlersiniz. Siz durursanız sistem durur ama biliyorum ki sizin durmaya niyetiniz yok. 
    5
    Dün