• TES Kocaeli 3 No’lu Şube adıyla kurulan şubenin başkanlığına, Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN’ün GTÜ’deki ekibinden ve yakın çalışma arkadaşı, GTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sekreteri , Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkan Yardımcısı Bayram SARI atanarak yeni yönetim kurulunu da oluşturdu. 
    1
    4 Eylül
    TES Kocaeli 3 No’lu Şube’nin, üniversitelerde görev yapan akademik ve idari personelin sorunlarına hızlı ve etkili çözümler üretmek akademik çalışmalara destek olmak, Türk Dünyası Eğitim Birliği çalışmalarına katkıda bulunmak hedeflerinin olduğu belirtildi. 
    2
    4 Eylül
    Şube yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bayram Sarı (Şube Başkanı), İrfan Kertmen, Ertuğrul Oral, Hamza Çolak, Uğur Kuşgöz, Murat Dinler ve Bünyamin Şimşek (Şube Başkan Yardımcıları). 
    3
    4 Eylül
    “BİZ TÜRKİYE SEVDASILIYIZ” TES Kocaeli 3 No’lu Şube Başkanı Bayram Sarı yaptığı açıklamada 1992 yılında Türk Eğitim-Sen’i kuran iradenin “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” şiarıyla yola çıktığını belirterek” Türk Eğitim-Sen sadece bir sendika değil, aynı zamanda milli bir sivil toplum kuruluşudur. Biz sendikacılığımızın önüne Türkiye sevdamızı koyduk. Türkiye sevdalısıyız. 
    4
    5 Eylül

    Diğer konular

    İçerik konuları