• Buradasın

    Yolda karşılaştığı husumetlisini tabancayla bacağından vurdu

  • Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi’nde meydana geldi. 
    1
    29 Aralık
    Yolda yürüdükleri sırada karşılaşan Erdinç Ç ile husumetli olduğu Selim C. (36) arasında tartışma çıktı. 
    2
    29 Aralık
    Arbede sırasında Erdinç Ç., elindeki tabancayla Selim C.'yi sol bacağından vurarak yaraladı. 
    3
    28 Aralık
    Yapılan araştırma sonucu Erdinç Ç., saklandığı evde suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 
    4
    29 Aralık

    Diğer konular

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    29 Aralık 2025 tarihli habere göre, Selim C.'nin sağlık durumuna ilişkin net bilgi paylaşılmamıştır 1. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştır 1.
    5 kaynak
    Erdinç Ç.'nin yakalanması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 29 Aralık 2025 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen olayda, Erdinç Ç.'nin yaraladığı Selim C.'yi tabancayla bacağından vurduktan sonra yaya olarak kaçtığı belirtilmiştir 1. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatmıştır 1.
    5 kaynak
    Erdinç Ç.'nin neden husumetlisi Selim C. ile husumetli olduğuna dair bilgi bulunamadı.
    Ancak, 29 Aralık 2025 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde Erdinç Ç.'nin, yolda karşılaştığı Selim C.'yi tabancayla bacağından vurduğu belirtilmiştir 1.
    5 kaynak
    Selim C. ile Erdinç Ç. arasında yaşanan olay, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 29 Aralık 2025 tarihinde gerçekleşti 12.
    Erdinç Ç. ve Selim C., yolda karşılaştıkları sırada aralarında eski bir husumet nedeniyle tartışma çıktı 12. Tartışma kısa sürede fiziksel bir arbedeye dönüştü 12.
    Arbede sırasında Erdinç Ç., üzerindeki tabancayı çekerek Selim C.'yi sol bacağından vurdu 12. Saldırının ardından şüpheli, olay yerinden yaya olarak kaçtı 12.
    Yaralı Selim C., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı 12.
    Polis ekipleri, kaçan şüpheli Erdinç Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı 12.
    5 kaynak
    İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, görgü tanıklarının bir olay yerindeki varlığı ve ifadeleri, adli süreçlerde önemli bir delil olarak kabul edilir 25.
    Görgü tanıklarının ifadelerinin güvenilirliği, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir:
    • Bellek hataları 5. İnsan belleği, olaylara ilişkin bilgileri tam ve doğru bir şekilde kaydetmeyebilir 5.
    • Duygusal etki 5. Tanığın olaya karşı duygusal tepkisi, ifadelerini etkileyebilir 5.
    • Yanılma ve yanıltılma 5. Tanık, sahte anılar veya yönlendirici sorular nedeniyle yanılgı yaşayabilir 25.
    5 kaynak