• Buradasın

    Zonguldak'ta su kuyusunda kadın cesedi bulundu

  • Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kızılbel Köyü’nde tüyler ürperten bir olay yaşandı. 
    1
    19 Ekim
    Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede cesedin bir kadına ait olduğunu belirledi. 
    2
    19 Ekim
    Emniyet yetkileri cesedin kime ait olduğunu öğrenmek için geniş çaplı soruşturma başlattığı ifade edildi. 
    3
    19 Ekim
    Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 
    4
    19 Ekim
    Jandarma ekipleri, olayın cinayet olup olmadığını aydınlatmak ve cesedin kesin kimliğini belirlemek için soruşturmayı tüm yönleriyle derinleştirdi. 
    5
    19 Ekim

    Diğer konular

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Jandarma ekipleri, cinayet soruşturmalarında şu çalışmaları yürütür:
    • Olay yerinde inceleme ve delil toplama 1. Jandarma, suç yeri güvenliğini sağlar ve delilleri titizlikle toplar 1.
    • Mağdurlara yardım 1. Olayın aydınlatılması sürecinde suçluların yakalanması için gerekli operatif çalışmaları yürütür 1.
    • İstihbarat çalışmaları 15. Özellikle organize suçlar ve terör faaliyetlerinin önlenmesinde istihbarat toplar ve analiz eder 15.
    • Koordinasyon 5. Diğer acil durum birimleriyle sıkı bir koordinasyon içinde çalışır 1.
    Ayrıca, jandarma ekipleri zorlu arazi ve iklim şartlarında operasyon yapma yeteneğine sahip komando birimleriyle terörle mücadelede de görev alır 4.
    Jandarma ekiplerinin çalışmaları, görev yaptıkları birime göre değişiklik gösterebilir.
    5 kaynak
    2025 yılı Ekim ayı itibarıyla Zonguldak'ta benzer cinayet vakaları yaşanmıştır. İşte bazı örnekler:
    • 7 Temmuz 2025: Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Engin Bostancı, eşi Özlem Bostancı'yı bıçaklayarak öldürmüştür 4.
    • 28 Eylül 2025: Gökçebey ilçesinde, Serdar S., komşusu Dilara Yıldırım'ı yüksek sesle müzik tartışması sırasında bıçaklayarak öldürmüştür 23.
    Ayrıca, 19 Ekim 2025 tarihinde, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Hüseyin Demir, eski gelini Gönül Karakök'ü av tüfeği ile vurarak öldürmüştür 1.
    Bu olaylar, Zonguldak'ta kadına yönelik şiddet ve cinayet vakalarının arttığını göstermektedir 1.
    5 kaynak
    19 Ekim 2025 tarihinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kızılbel Köyü'nde yaşanan su kuyusunda kadın cesedi bulunması olayı dışında, bölgede başka suç olaylarına dair bilgi bulunmamaktadır 25.
    Bu konuda daha fazla bilgi için yerel haber kaynaklarını veya resmi makamların açıklamalarını takip etmek önerilir.
    5 kaynak
    19 Ekim 2025 tarihinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde gerçekleşen eski gelin cinayeti ile ilgili şüpheli olarak eski kayınpeder Hüseyin Derin değerlendirilmektedir 3.
    Cinayetin ardından Hüseyin Derin, eski gelinini vurduktan sonra dağ yolundan kaçmış, daha sonra berbere gidip "Gelinimi vurdum, teslim olacağım" diyerek tıraş olmuş ve yoldan geçen bir jandarma ekibine teslim olmuştur 3.
    Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
    5 kaynak
    Cinayet soruşturmalarında incelenen bazı deliller:
    • Parmak izleri, kan örnekleri, mermi kovanları, ayak izleri gibi suçla bağlantılı maddi bulgular 23.
    • Kamera kayıtları 23.
    • Tanık ifadeleri 23.
    • Otopsi raporu 3. Bu rapor, ölüm nedenini, zamanını ve failin kastını ortaya koyar 3.
    • Dijital kanıtlar 2. Telefon sinyal verileri ve banka kayıtları gibi deliller, şüphelinin olay yerindeki varlığını kanıtlamada kullanılır 2.
    Delillerin hukuka uygun yöntemlerle toplanması büyük önem taşır; aksi hâlde mahkemede geçersiz sayılabilir 3.
    5 kaynak