• Buradasın

    beIN Sports binasını basan kişi, Güntekin Onay ile görüşmek istedi: Emniyet'e götürüldü

  • İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa’da bulunan BeIN Sports televizyon binasında öğle saatlerinde silahlı bir şahıs paniği yaşandı. 
    1
    10 Kasım
    Olay yerine gelen polisler, Kemal S. ile görüşerek ikna etti. 
    2
    10 Kasım
    Kemal S, Onay'ın özür dilmesini istedi. 
    3
    10 Kasım
    Gazeteci Emrullah Erdinç'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Kemal S'nin beIN Sports programcısı Güntekin Onay ile görüşmek istediği belirtildi. 
    4
    10 Kasım
    Suçlama: Silahlı saldırı girişiminde bulunmak ve binaya izinsiz girmek suçlamalarıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği tahmin edilmektedir. 
    5
    10 Kasım

    İlgili Video

    Son Dakika: beIN Sports Binasına Yapılan Silahlı Baskında Güntekin Onay Detayı! |  NTV
    Son Dakika: beIN Sports Binasına Yapılan Silahlı Baskında Güntekin Onay Detayı! | NTV
    youtube.com

    Diğer konular

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    BeIN Sports binasına yapılan silahlı saldırı sonrası polis şu şekilde müdahale etti:
    • Olay yerine gelen polis ekipleri, Kemal S. ile görüşerek onu ikna etti 1.
    • Şüpheli, yaklaşık yarım saat sonra binadan çıkarılarak emniyete götürüldü 1.
    Ayrıca, müşterilerin ihbarı üzerine Çankaya’daki eğlence mekanına yapılan silahlı saldırı sonrası da polis ekipleri hızlıca müdahale etti 2. Saldırganların saklandıkları yeri tespit eden ekipler, 3 şüpheliyi gözaltına aldı 2.
    Silahlı saldırı sonrası polis, Muş'ta da havaya ateş açarak kavgaya müdahale etti 5. Olayda ölü veya yaralı olmadığı belirlendi 5.
    5 kaynak
    BeIN Sports binasında çalışan diğer güvenlik görevlileri hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 10 Kasım 2025 tarihinde gerçekleşen silahlı saldırıda, binaya giren kişinin, kanaldaki bir yorumcunun güvenlik görevlisi olan eşine hakaret ettiği iddia edilmiştir 123.
    Saldırgan, yorumcunun özür dilemesini istemiş ve yaklaşık yarım saat süren ikna çabalarının ardından emniyet güçlerine teslim edilmiştir 145. Saldırganın elindeki silahın oyuncak olduğu belirlenmiştir 13.
    5 kaynak
    Kemal S.'nin geçmişi hakkında mevcut belgelerde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
    10 Kasım 2025 tarihinde, İstanbul'da yaşayan ve 42 yaşındaki Kemal S.'nin, BeIN Sports binasına silahla girdiği ve kanal çalışanlarından Güntekin Onay'ın, binada güvenlik görevlisi olarak çalışan eşine hakaret ettiğini iddia ederek özür talep ettiği belirtilmiştir 123.
    Olay yerine gelen polis ekipleri, Kemal S. ile görüşerek onu ikna etmiş ve gözaltına alarak emniyete götürmüştür 134. Elindeki silahın oyuncak olduğu anlaşılmıştır 135.
    5 kaynak
    BeIN Sports binasına yapılan saldırı sonrası alınan önlemler:
    • Çalışanların tahliyesi: Bina boşaltıldı ve çalışanlar güvenlik nedeniyle binadan çıkarıldı 23.
    • Güvenlik önlemlerinin artırılması: Olay sonrası binada güvenlik önlemleri artırıldı 45.
    • Soruşturma başlatılması: İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından saldırının nedeni ve şüphelinin silaha nasıl ulaştığıyla ilgili soruşturma başlatıldı 25.
    5 kaynak
    10 Kasım 2025 tarihinde BeIN Sports binasına yapılan silahlı saldırı girişiminin ardından, beIN Sports'un güvenlik önlemlerinin başarılı bir şekilde alındığı bildirildi 3.
    Olay sonrası, bina çevresinde geniş güvenlik çemberi oluşturulurken, bina giriş çıkışları kapatıldı 5. Ayrıca, çalışanlar güvenli bölgelere yönlendirildi 5.
    BeIN Sports'un genel güvenlik önlemleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşılamadı.
    5 kaynak