• Buradasın

    Ordu'da Tarım Aracının Devrilmesi Sonucu 6 Kişi Yaralandı

  • Ordu'nun Ünye ilçesinde tarım aracının devrildiği kazada 6 kişi yaralandı. 
    1
    31 Ağustos
    Kaza, Fatih Mahallesi Çayırlı Caddesi üzerinde meydana geldi. 
    2
    31 Ağustos
    Araçta bulunan sürücü ile Ayşe Kıraç (53), Güler Erken (47), Sevim Kisbet (45), Azra Kıraç (17) ve Zehra Kıraç (7) yaralandı. 
    3
    31 Ağustos
    Kazayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. 
    4
    31 Ağustos
    Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. 
    5
    31 Ağustos

    Diğer konular

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Tarım araçlarının güvenliğini artırmak için aşağıdaki önlemler alınabilir:
    • Eğitim ve bilinçlendirme: Tarım aracı kullanıcılarına uygun eğitim ve bilinçlendirme sağlanmalıdır 12.
    • Kişisel koruyucu ekipman kullanımı: Çiftçiler ve işçiler, traktör kullanırken kask, koruyucu gözlük, eldiven ve işitme koruması gibi kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmalıdır 14.
    • Düzenli bakım: Tarım araçlarının düzenli bakımı ve incelemesi yapılmalıdır 12.
    • İşaretleme ve aydınlatma ekipmanları: Gece veya düşük ışık koşullarında güvenli kullanım için aydınlatma ve işaretleme ekipmanları gereklidir 4.
    • Devrilmeye karşı koruyucu çatı sistemi: Traktörlerde devrilmeye karşı koruyucu çatı sistemi (DKKÇ) takılı olmalı ve emniyet kemeri ile birlikte kullanılmalıdır 3.
    • Yüksek riskli durumlara dikkat: Kaygan zeminler, eğimli araziler ve kötü hava koşullarında dikkatli olunmalıdır 4.
    • İletişim ve koordinasyon: Birden fazla kişi tarım aracıyla çalışıyorsa iletişim ve koordinasyon sağlanmalıdır 4.
    5 kaynak
    Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralananların tedavi süreci hakkında, özellikle çocukların sağlık durumunun yakından takip edildiği bilgisi mevcuttur 5.
    Yaralılar, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Ünye Devlet Hastanesi ve Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı 5. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilmiştir 5.
    Daha fazla bilgi için ilgili hastanelerin acil servis bölümleriyle iletişime geçilmesi önerilir.
    5 kaynak
    Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen patpat kazasında, Ünye Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatılmıştır 2.
    Soruşturmada, araçta teknik bir arıza olup olmadığı ve kazaya yol açan diğer unsurlar araştırılmaktadır 2.
    5 kaynak
    İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz.
    5 kaynak
    Ordu'daki trafik kazası sonrası yaralıların durumu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 29 Ağustos 2025 tarihinde Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen patpat kazasında ağır yaralanan kişilerden bazılarının hayati tehlikesinin sürdüğü bilinmektedir 1.
    Yaralıların durumu hakkında en doğru bilgiyi, ilgili sağlık kuruluşlarından veya haber kaynaklarından edinmek mümkündür.
    5 kaynak