• Buradasın

    Salihli'de 29 Eylül'de tır ile traktör çarpışması: Sürücü hayatını kaybetti

  • Manisa'nın Salihli ilçesinde 29 Eylül'de tır ile traktörün çarpıştığı kazada yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 
    1
    29 Eylül
    Kaza, 29 Eylül Pazartesi günü İzmir-Ankara D300 Karayolu Değirmen Kavşağı’nda meydana geldi. 
    2
    1 Ekim
    Çarpışmanın etkisiyle traktör hurdaya dönerken, sürücüsü ağır yaralandı. 
    3
    1 Ekim
    Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye, oradan da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edilen Sevinç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
    4
    1 Ekim
    Sevinç'in yakınlarına teslim edilen cenazesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan Hz. Hamza Camii'nde kılınan namazın ardından Caferbey Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
    5
    1 Ekim

    Diğer konular

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Salihli'de trafik kazalarının ne sıklıkla yaşandığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 yılı Eylül ayında Salihli'de meydana gelen iki önemli trafik kazası kaydedilmiştir:
    1. 28 Eylül 2025: İzmir-Ankara D300 Karayolu Caferbey Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, karşı şeride geçen bir otomobil ile pikap çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı 124.
    2. 26 Eylül 2025: Sarıpınar Mahallesi yakınlarında bir TIR'ın elektrikli bisiklete çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir polis memuru yaralandı 3.
    Bu kazalar, Salihli'de trafik kazalarının zaman zaman meydana gelebileceğini göstermektedir.
    Manisa'nın Salihli ilçesinde 29 Eylül 2025 tarihinde meydana gelen trafik kazasının nedeni, karşı şeride geçen bir otomobilin pikapla çarpışması olarak belirlenmiştir 14. Kazanın kesin nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam etmektedir 14.
    Soruşturma kapsamında, sürücülerin, araçların durumu, yol koşulları ve hız gibi faktörler üzerinde detaylı çalışma yürütüldüğü belirtilmiştir 1.
    Evet, kaza sonrası sürücülerin ifadeleri alındı.
    Manisa'nın Salihli ilçesinde tırla çarpışan traktörün sürücüsü Hüsnü Sevinç'in hayatını kaybettiği kazada, tır sürücüsü O.A. gözaltına alındı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandı 24.
    Manisa'nın Salihli ilçesinde 29 Eylül 2025 tarihinde meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından soruşturma başlatıldı 123.
    Kazayla ilgili olarak jandarma ve trafik ekipleri olay yerinde inceleme yaptı 2. Kazanın kesin nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma sürüyor 2. Sürücülerin, araçların durumu, yol koşulları ve hız gibi faktörler üzerinde detaylı çalışma yürütüldüğü belirtildi 2.
    Soruşturma kapsamında, kazaya karışan tır sürücüsü gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı 4.
    Trafik kazalarında can kaybını önlemek için bazı öneriler:
    • Emniyet kemeri takmak: Kazalarda en büyük koruyucu önlemdir 14.
    • Hız limitlerine uymak: Ölümlü kazaların büyük çoğunluğu aşırı hızdan meydana gelir 2.
    • Alkol ve uyuşturucu etkisinde araç kullanmamak 34.
    • Trafik kurallarına uymak: Kurallara uymak, kazaların oluşma ihtimalini azaltır 34.
    • İlk yardım eğitimi almak: Doğru ilk yardım, hayati riskleri azaltabilir 3.
    • Araçlarda tampon düzeneği bulundurmak: Tır dorselerine çarpan araçlarda, dorsenin altına girmesini önleyici tampon düzenekleri can kaybını önleyebilir 1.
    Bu önlemler, trafik kazalarının etkilerini en aza indirgemeye yardımcı olabilir.