• Edinilen bilgiye göre, il dışından gelen ev sahibi C.Ç., uzun süredir haber alamadığı kiracısı için çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. 
    1
    17 Mayıs
    Evde yapılan aramada, derin dondurucu ve buzdolabında çöp poşetlerine sarılı erkek cesedi bulundu. 
    2
    17 Mayıs
    Cesedin 11 yıl önce kaybolan Hüseyin Okumuşoğlu'na ait olduğu değerlendirilirken 4 şüpheli gözaltına alındı. 
    3
    17 Mayıs
    Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve Adli Tıp Kurumu’nun yürüttüğü incelemeler, olayın ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için yoğun bir şekilde devam ediyor. 
    4
    16 Mayıs

    Diğer konular

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Hüseyin Okumuşoğlu cinayeti soruşturması kapsamında toplanan bazı deliller:
    • Telefon sinyali: Okumuşoğlu'nun telefon sinyali, cesedin bulunduğu eve yakın bir mesafede kesilmiştir 13.
    • Kira ve fatura ödemeleri: Meliha Veske, 11 yıl boyunca kira ve faturaları düzenli olarak ödemiştir 124.
    • El yazısı: Hüseyin Okumuşoğlu'nun özel eşyalarının arasında, "Tüm birikimimi Meliha Veske'ye verdim, onu almak için onun evine gidiyorum" yazılı bir not bulunmuştur 3.
    • Araç: Okumuşoğlu, kaybolmadan önce bir araç kiralamış ve bu araç, günler sonra Ankara'daki evinin önünde terk edilmiş halde bulunmuştur 13.
    • Bıçak ve satır izleri: Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede, ceset üzerinde bıçak izleri tespit edilmiştir 13.
    Soruşturmanın derinleşmesiyle, cinayetin kişisel bir husumet, mali bir anlaşmazlık veya başka bir nedenle işlenip işlenmediği netleşebilir 2.
    5 kaynak
    Hüseyin Okumuşoğlu'nun kaybolma süreci şu şekilde gelişti:
    • 2014 yılında Ankara'dan Kırıkkale'ye gitti 14.
    • Kaybolduktan sonra hakkında kayıp ilanı verildi 14.
    • 2016 yılında Müge Anlı'nın programında da arandı 4.
    2025 yılında, 11 yıl sonra, Kırıkkale'de bir apartman dairesinde, derin dondurucu ve buzdolabında, çöp poşetlerine sarılmış parçalanmış cesedi bulundu 124. Cesedin, 2014 yılından beri kayıp olan Hüseyin Okumuşoğlu'na ait olduğu tespit edildi 124.
    Kardeşleri, olayın organize bir şekilde gerçekleştiğini ve cinayetin, ağabeylerinin Meliha Veske ile olan bağlantısı nedeniyle işlendiğini iddia ediyor 23.
    5 kaynak
    Hüseyin Okumuşoğlu'nun cinayetiyle ilgili gözaltına alınan kişilerin ifadeleri henüz açıklanmadı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına aldı, ancak bu kişilerin kimlikleri ya da suçla bağlantıları kamuoyuyla paylaşılmadı 12.
    Soruşturma, Meliha Veske'nin evdeki rolüne ve gözaltındaki şüphelilerin ifadelerine odaklanıyor 1. Gizli tanık ya da HTS kayıtları gibi ek delillerin de soruşturmada kullanılması bekleniyor 1.
    Daha fazla bilgi için resmi makamların açıklamalarını takip etmek gerekmektedir.
    5 kaynak
    Hüseyin Okumuşoğlu cinayeti, medyada şu şekilde yer aldı:
    • Son Dakika 2. 19 Mayıs 2025 tarihinde, "Dondurucudan çıkan cesetle ilgili aileden kan donduran iddialar: Muskacı kadın, kayıp çanta ve miras" başlıklı haberle olay duyuruldu 2.
    • TRHaber 3. 19 Mayıs 2025 tarihinde, "11 yıl önce kaybolup cesedi derin dondurucuda bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu olayda öldürülen kişinin abisi konuştu!" başlıklı haberle olay ele alındı 3.
    • DHA 4. 17 Mayıs 2025 tarihinde, "Derin dondurucuda parçalanmış cesedi bulunmuştu; toprağa verildi" başlıklı haberle olay duyuruldu 4.
    • Kınık Gazetesi 5. 19 Mayıs 2025 tarihinde, "Müge Anlı’da Kan Donduran Olay! 11 Yıldır Kayıp Olan Hüseyin Okumuşoğlu’nun Cansız Bedeni Derin Dondurucuda Bulundu" başlıklı haberle olay ele alındı 5.
    Ayrıca, televizyon programcısı Müge Anlı'nın programında da bu olay işlenmiştir 5.
    5 kaynak
    Hüseyin Okumuşoğlu'nun cesedinin bulunma süreci şu şekilde gerçekleşti:
    • İl dışında yaşayan ev sahibi C.Ç., kiracısı Meliha Veske'nin kira ödemelerini durdurması üzerine durumdan şüphelendi 14.
    • Veske'nin kızını arayarak annesinin sağlık sorunları nedeniyle öldüğünü öğrenen C.Ç., Kırıkkale'ye gelip dairenin kapısını çilingir yardımıyla açtı 14.
    • Evde, buzdolabı ve derin dondurucuda çöp poşetlerine sarılmış parçalanmış bir erkek cesedi buldu 14.
    • Olay yerine gelen polis ekipleri, bıçak ve satır gibi delillere ulaştı ve cesedin Hüseyin Okumuşoğlu'na ait olduğunu tespit etti 14.
    Cinayetin işlendiği evi kiralayan Meliha Veske, 3 Mayıs 2025'te hayatını kaybetmişti 23.
    5 kaynak