• Buradasın

    Ayırmaya çalıştığı kavga nedeniyle 3 yaşındaki oğlunun yanında saldırıya uğradı

  • Ayırmaya çalıştığı kavga nedeniyle 3 yaşındaki oğlunun yanında saldırıya uğradı Ankara’nın Altındağ ilçesinde, bir çifte hakaret ettiği için uyardığı şahsın ve onun beraberindeki kişiler tarafından 3 yaşındaki oğlunun yanında saldırıya uğrayan adamın kolu kırıldı. 
    1
    7 Kasım
    <br/>Olay, 5 Kasım günü Altındağ ilçesinde meydana geldi. 
    2
    7 Kasım
    Bir çifte hakaret ettiğini gördüğü İ.Ş.'yi uyaran Araç, olaydan kısa bir süre sonra İ.Ş ve beraberindeki 5 kişi tarafından 3 yaşındaki oğlunun yanında darp edildi. 
    3
    7 Kasım
    Vücuduna aldığı sopa ve satır darbeleri nedeniyle kolu kırılan ve bacağında morluk oluşan Araç, olayın ardından saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu. 
    4
    7 Kasım
    Yaşanan durum nedeniyle oğlunun ruhsal yönden etkilendiği söyleyen Araç, hukuk mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. 
    5
    7 Kasım

    Diğer konular

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Saldırıya uğrayan adam olan Kadir Araç'ın durumu şu şekildedir:
    • Fiziksel yaralanmalar: Araç, vücuduna aldığı sopa ve satır darbeleri nedeniyle kolunu kırmış ve bacağında morluklar oluşmuştur 12.
    • Psikolojik etkiler: Saldırının ardından 3 yaşındaki oğlunun da etkilenmesiyle birlikte, Araç'ın ruhsal durumu bozulmuştur 12.
    • Sağlık durumu: Kolunda çatlak ve kırıklar ile bacağındaki zedelenmeler nedeniyle tedavi görmektedir 1.
    • Yasal süreç: Saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur ve hukuki süreç devam etmektedir 12.
    5 kaynak
    Kadir Araç, kendisine saldıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştur 12. Hukuki süreç devam etmektedir ve Araç, sürecin takipçisi olacağını belirtmiştir 12.
    Saldırının ardından polis başvurusu yapıldığı ve gerekli tüm adımların atılacağı ifade edilmiştir 2.
    Daha fazla bilgi için resmi makamların açıklamalarının takip edilmesi önerilir.
    5 kaynak
    7 Kasım 2025 tarihinde Ankara'da güvenlik önlemlerinin artırıldığına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, genel olarak Ankara'da güvenlik önlemlerinin artırıldığı bazı durumlar şunlardır:
    • TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı sonrası: Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'ndaki yer altı çarşısında güvenlik tedbirlerini artırmıştır 4.
    • Orman yangınları: Ankara İl Jandarma Komutanlığı, orman yangınlarını önlemek için denetim ve güvenlik önlemlerini artırmıştır 5.
    5 kaynak
    Ankara'nın Altındağ ilçesinde 5 Kasım 2025 tarihinde meydana gelen saldırı olayının detayları şu şekildedir:
    • Kadir Araç, otomobilini tamir ettirmek için gittiği dükkanın önünde kavgaya şahit oldu 12.
    • Bir çifte hakaret ettiğini gördüğü İ.Ş.'yi uyardı 12.
    • Kısa bir süre sonra, İ.Ş. ve beraberinde 5 kişi tarafından 3 yaşındaki oğlunun yanında darp edildi 12.
    • Ellerinde sopa ve satır olan saldırganların darbeleri sonucu kolu kırıldı ve bacağında morluklar oluştu 12.
    Araç, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu 12.
    5 kaynak