• Buradasın

    Jennifer Lopez, Zen Pırlanta'nın yeni marka elçisi oldu

  • Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Zen Pırlanta'nın yeni marka elçisi oldu. 
    1
    30 Ekim
    İşbirliği kapsamında, Lopez'in taşıdığı Zen Pırlanta mücevherleri fotoğrafçı Norman Jean Roy tarafından Los Angeles'ta gerçekleştirilen çalışmayla tüm dünyaya taşınacak. 
    2
    30 Ekim
    Açıklamada görüşlerine yer verilen Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, Jennifer Lopez gibi global ölçekte etkisi olan, güçlü ve ilham veren bir sanatçıyla çalışmanın kendileri için heyecan verici olduğunu belirtti. 
    3
    30 Ekim
    Jennifer Lopez ile yapılan bu işbirliği, Zen Pırlanta’nın uluslararası marka bilinirliğini artırmayı ve Türk mücevher sanatını dünyaya tanıtmayı hedefliyor. 
    4
    30 Ekim
    Ağustos 2025’te, Avrupa ve Asya’yı kapsayan “Jennifer Lopez Up All Night” turnesi sırasında Jennifer Lopez, zanaatkârlığı cesur, modern tasarımlarla harmanlayan Zen Pırlanta ile tanıştı. 
    5
    30 Ekim

    Diğer konular

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Pırlanta mücevherlerin sanatkârlığı, elmasın çıkarılması, kesimi, şekillendirilmesi ve parlatma gibi uzmanlık gerektiren süreçlerle sağlanır 12.
    • Çıkarma: Elmaslar, volkanik patlamalar ve magmanın yüzeye doğru yükselmesiyle yeryüzüne çıkar 1.
    • Kesim ve Şekillendirme: Doğru kesim teknikleri, elmasın estetik görünümünü artırır ve değerini belirler 12. Oval, prenses, damla gibi çeşitli kesimler, elmasın formuna hayat verir 1.
    • Parlatma: Kesilen elmaslara pürüzsüz bir yüzey kazandırmak için yapılan işlem, elmasın ışığı en yüksek düzeyde yansıtmasını sağlar 1.
    Zen Pırlanta gibi markalar, her bir taşın potansiyelini en üst düzeye çıkararak, müşterilerine zamansız bir zarafet sunar 1.
    Jennifer Lopez'in mücevher koleksiyonu, çeşitli ve değerli parçalarla doludur 12. Koleksiyonda öne çıkan bazı parçalar şunlardır:
    • Nişan yüzükleri: Lopez, eski kocaları tarafından kendisine verilen nişan yüzüklerini saklamaktadır 1. Bunlar arasında en değerli olanı, eski eşi Marc Anthony'nin verdiği 6,5 milyon dolarlık mavi elmas yüzüktür 1.
    • Tiffany & Co. yüzüğü: 2024 Met Gala'da Tiffany & Co. markalı bir mücevher takmıştır 2.
    • Messika kolyesi: Instagram'da Messika markasının "Midnight Sun" koleksiyonuna ait "Fiery" kolyesini takarken görülmüştür 3.
    • 9 milyon dolarlık mücevher seti: 2020 SAG Ödülleri'nde 9 milyon dolarlık (yaklaşık 53 milyon TL) değerinde, Harry Winston imzalı bir mücevher seti takmıştır 4. Bu set, 73,55 karatlık bir gerdanlık, küpe, iki bileklik ve iki yüzükten oluşmaktadır 4.
    Ayrıca, Lopez, Zen Pırlanta'nın da marka elçisidir 5.
    Zen Pırlanta, Türkiye'nin yanı sıra Amerika, Almanya, Kuveyt, Katar, Dubai, Kıbrıs, Sırbistan gibi 20'ye yakın ülkede faaliyet göstermektedir 125.
    Bazı uluslararası mağazaları:
    • Rusya (6 mağaza) 3;
    • Birleşik Arap Emirlikleri 3;
    • Irak 5.
    Zen Pırlanta, 2030 yılına kadar bin mağaza sayısına ulaşmayı hedeflemektedir 25.
    Norman Jean Roy'un fotoğraf çalışmalarından bazıları şunlardır:
    • Drew Barrymore 1. Neiman Marcus “Art of Fashion” kampanyası için 1.
    • Keira Knightley 1. GQ 03/2012 çekimi 1.
    • Cate Blanchett 2. Men’s Vogue 2006 çekimi 2.
    • Caroline Trentini ve Kasia Struss 2. Vogue dergisi, Şubat 2013 çekimi 2.
    • Chadwick Boseman 2. Rolling Stone dergisi çekimi 2.
    Norman Jean Roy'un fotoğraflarına şu sitelerden ulaşılabilir:
    • pinterest.com 12;
    • trunkarchive.com 4.
    Zen Pırlanta, 1998 yılında Türk markası olarak kurulmuştur 35.
    Markanın kurucusu ve sahibi Emil Güzeliş’tir 3.
    Zen Pırlanta’nın tarihiyle ilgili diğer bilgiler şu şekildedir:
    • 1987 yılında “Emil Kuyumcusu” adıyla kuyumculuk sektörüne giriş yapılmıştır 3.
    • 2000 yılında Zen Pırlanta kurulmuştur 3.
    • 2023 yılında National Geographic Society ile bir anlaşma yapılmış ve derneğin ilk ve tek lisanslı mücevherleri üretilmeye başlanmıştır 5.
    Zen Pırlanta, Türkiye’de 68 mağaza, yurt dışında ise Amerika’da 1, Almanya 3, Birleşik Arap Emirlikleri 3, Katar 2, Irak, Kuveyt, Bulgaristan Varna ve Kıbrıs Lefkoşa’da bulunan mağazaları, New York, Dusseldorf ve Dubai’de bulunan ofisleri ve katıldığı fuarlar aracılığıyla tüm dünyada satışa sunulmaktadır 4.