• Buradasın

    Tekirdağ'da yapay zeka ile bilgisayar oyunu geliştiren firma

  • Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknopark’ta KOSGEB girişimcilik desteğiyle kendi firmasını kuran 25 yaşındaki Özgür Alper, mimarlık öğrencisiyken duyduğu merakı mesleğe dönüştürdü. 
    1
    24 Mart
    KOSGEB'den 2023 yılında aldığı destek sayesinde NKÜ Teknopark'ta firma açan Alper, yapay zekayla birlikte yeni oyun projelerini kullanıcılarla buluşturuyor. 
    2
    23 Mart
    Alper, ilerleyen zamanlarda konsol ve mobil platformlara yönelmek istediğini dile getirdi. 
    3
    23 Mart
    Oyun geliştirmenin bir tutku olduğunu anlatan Alper, "Oyun geliştirmeye sadece bir iş olarak bakmıyorum ve bu benim bir tutkum. Oyun geliştirirken, bir kısıtlama yok. Tamamen hayal gücümüze bağlı. Dünyada bulunan oyunculardan bir hayran kitlemiz oluştu. İnsanlar bizi takip ediyor, yaptıklarımızı araştırıyor." ifadelerini kullandı. 
    4
    23 Mart
    Alper, yapay zeka ile oyun sektörünün hızla evrildiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin bu alanda küresel bir oyuncu olma yolunda ilerlediğini vurguladı. 
    5
    23 Mart

    Diğer konular

    İçerik konuları