• Buradasın

    Ramazan öncesi et fiyatlarında spekülatif hareketlere yakın takip

  • Ramazan öncesi et fiyatlarında spekülatif hareketlere yakın takip Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu (ESK) ve Hayvancılık Genel Müdürlüğü, Ramazan öncesi kırmızı et fiyatlarındaki spekülatif hareketlere karşı piyasa regülasyonlarını sıkı bir şekilde takip ediyor. 
    1
    19 Şubat
    ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan "Geçen haftadan başlayan fiyat hareketliliğini herkes biliyor. Bu hareketlerin çoğu spekülatif" derken Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik ise "Piyasadaki spekülasyonları önlemek amacıyla piyasa takip sistemimizle fiyat hareketleri yakından izlenmekte" dedi. 
    2
    19 Şubat
    Ramazan ayı öncesinde kasaplık hayvan ve karkas et tedarikinin tamamlandığını açıklayan Kayhan, arz sıkıntısının olmadığını ve fiyat dalgalanmalarının spekülatif nedenlere dayandığını vurguladı. 
    3
    19 Şubat
    Kayhan, haksız kazanca karşı olduklarını ve rekabet ortamını bozan girişimlere izin vermeyeceklerini de vurguladı. 
    4
    19 Şubat

    Diğer konular