• Buradasın

    Marmara Forum'un satılacağı iddialarına ilişkin açıklama

  • İSTANBUL,(DHA) - MARMARA Forum AVM'nin satılacağına yönelik iddialara ilişkin avukat İsmail Serkan Yelgen, açıklama yaptı. 
    1
    5 Şubat
    Yelgin, AVM'nin ortaklık yapısı ile ilgili bir değişiklik olmadığını sermayesinin de daha güçlü konuma geldiğini de söyledi. 
    2
    5 Şubat
    'BORÇ TASFİYELERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK DURUMDA' Bankalarla yapılan borç tasfiyesi süreci tamamlanmadan ortaklık yapısında herhangi bir değişiklik olmayacağına vurgu yapan Yelgin “Şirketlerin halihazırdaki ortaklık yapısı ile borç tasfiyelerini gerçekleştirecek durumda" diye konuştu. Yelgin açıklamanın devamında "Şirketin ortaklık yapısında değişikliğe gidildiğine dair yapılan asılsız haberlere itibar edilmemeli. 
    3
    5 Şubat
    Hukuki sürecin sağlıklı şekilde devamı açısından şirketimizce bu konuda bir açıklama yapılmadan çıkan haberlere itibar edilmemesi kamuoyundan rica olunur" dedi. 
    4
    5 Şubat

    Diğer konular