• Buradasın

    ilk evliliğe faizsiz kredi 81 ilde doğum yardımı parası arttı

  • Yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi desteğiCumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez evlenecek gençlere yönelik özel bir kredi desteği başlatacaklarını açıkladı. 
    1
    13 Ocak
    Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; "Yeni evlenecek gençlerimize Aile ve Gençlik Fonu dâhilinde verdiğimiz faizsiz kredi desteğini 81 ilimizin tamamında uygulamaya alıyoruz. Yeni doğacak ilk çocuk için verdiğimiz tek seferlik doğum yardımını 5 bin liraya yükseltiyoruz. İkinci çocuk için her ay bin 500 lira, üçüncü ve sonraki çocuklar için de her ay 5 bin lira olacak şekilde çocuk yardımlarını devreye alıyoruz." dedi. 
    2
    13 Ocak
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlenecek çiftleri 150 bin liralık faizsiz kredi uygulamasının 81 ilin tamamında devreye alındığını belirtti. 
    3
    13 Ocak
    Aile Yapısını Güçlendirme Vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile kurumunun önemine dikkat çekerek, güçlü bir toplumun temelinin sağlam bir aile yapısından geçtiğini ifade etti. 
    4
    13 Ocak
    Erdoğan, tüm bu düzenlemelerin aile kurumunu güçlendireceğini ve Türkiye’nin geleceğini güvence altına alacağını belirterek, "Ailelerimize yönelik müjdelerimiz sadece bunlarla sınırlı değil, yıl boyunca ailelerimizle paylaşacağımız yeni desteklerimiz olacak" dedi. 
    5
    13 Ocak

    Diğer konular