Yandex'le Cem Yılmaz'ın yeni filmi Pek Yakında’nın setine!

Yandex, geçtiğimiz mayıs ayında tanıtımını yaptığı etkinlik platformu Yandex Sahne’yle 3 kişiyi, uzun süredir beklenen ve Cem Yılmaz, Ozan Güven, Tülin Özen gibi birçok yıldızın rol aldığı Pek Yakında filminin setine davet ediyor.

Ekim 2014’te vizyona girecek olan filmin setine misafir olmak için yapılması gerekenler çok kolay: yandexsahne.com'a girip Facebook ile bağlanarak, karşınıza çıkan ve filmin setinde çekilmiş olan fotoğrafın eksik kısımlarını Yandex yardımıyla cevaplandıracağımız sorularla tamamlamak. Fotoğrafı tamamladıktan sonra sete neden gitmek istediklerini yandexsahne.com’da karşılarına çıkacak özel paylaşım penceresinden, yaratıcı bir metin eşliğinde ve #YandexleSeteGelsem etiketiyle paylaşan kullanıcılar arasından 3 şanslı kişi Yandex Sahne ile sete gitme hakkı kazanıyor.

Pek Yakında’nın setinde birbirinden ünlü oyuncularla tanışmak ve Pek Yakında heyecanına herkesten önce ortak olmak için şimdi yandexsahne.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Yandex Sahne, yakın gelecekte yine eğlence odağında ve birbirinden farklı yeni etkinliklerle internet kullanıcılarına fırsatlar sunmaya devam edecek.

/İndir(EPS, 898 KB)
/İndir(EPS, 764 KB)
Lütfen kullanım kuralları bağlantısına gidin